2.el telefon alıcam da ımeı ne oluyor cevaplar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
ımeı senin telefon kimliğin gibi bişey dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini sorgulmaya yarar *#06# yazarak öğrenebilirsiniz

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gideceğin yerde imei numarasını söylermisiniz de

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çift sim girişliolursa iyi olur imeiyi 2 kere kullanırsın süresi bitince diğer girişe takıyosun hattını devam ediyomuş

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
tamam işte imeil klonluyolar ama iphonelere olmuyor eskiden çok yapılıyordu çalıntı telefonlara şuan nasıl işliyor süreç bilmiyorum iphone olmuyor imeil klonlama
Evet ime iPhone da son zamanlarda zorlassada iPhone yalan bjr telefoncu tanıyorum yaşadığım yerde yani oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
International Mobile Equipment Identity (Uluslararası Taşınabilir Cihaz Kimliği) cihazın kayıtlı bir kimliği oluyor

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
International Mobile Equipment Identity (Uluslararası Taşınabilir Cihaz Kimliği) cihazın kayıtlı bir kimliği

dostum benım bilgim kadarıyla her ulke için ayrı ama

tr deki ıme abd de sokmez misal ve ıme o kadarda zor bir olay değil kanka rahatca haloluyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Yurtdışı telefonlar yurtiçi telefonlara istinaden daha ucuz oluyor imei kırdırma işlemi yapanlar var fakat sağlıklı olmuyor kırdırsan bile 6 ay içinde tekrardan kapanabiliyor.

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yurtdışı telefonlar yurtiçi telefonlara istinaden daha ucuz oluyor imei kırdırma işlemi yapanlar var fakat sağlıklı olmuyor kırdırsan bile 6 ay içinde tekrardan kapanabiliyor.
ben yaptırdım hiç bir sıkıntı yasadım eger isteyen varsa adres biel verebilrim sııntı olan gider yaptırır

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bendede note 9 pro var benimkide yurtdışı birkere attırdım bidaha hiç gerek olmadı telefonu 2 yıldır kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...