2.el telefon alıcam da ımeı ne oluyor cevaplar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
imei sine gore deisir ama genellikle tek seferlik odeme olur kayit ettirme parasi

Üye
3 HİZMET YILI
yanlış bilmiyosam imei olmadan telefonun tuşlu telefondan farkı yok yani hattını falan kullanamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
imei olmadan hat kullanamazsın imei içinde 2k felan istiyorlar diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
IMEI telefonun ana numarası gibi önemli bir kod. O olmassa telefon kapanır. Çalınırsa başka telefona Imeı aktarırlar. Çok sıkıntılı bir şey.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka 2 tane sim kart slotu varsa imei bitince öbürkü sim kart slotuna takınca düzeliyo ben öyle yapıyom

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
telefon sürümünün bilgisi diye biliyorum ben öyle duydum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
0 her zaman daha garantidir dostum ama alacağın kişi güvenilirse 2. el de olur
Post automatically merged:

He bir de 2. el alacaksan kesinlikle kontrol ettir önceden telefonu
Post automatically merged:

+ olarak bir akadaşım 2.el telefon alacak diye kazığı yedi dikkatli olmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
xiomi redmi note 6 pro kullanmıştım 0 almıştım fakat 1.5 yıl sonra imei sıkıntısı çıktı garantisi olduğu için düzeltmişlerdi ama 1 ay falan beklemiştim. eğer 2 el alıcaksan garantili bir yerden almanı tavsiye ederim yoksa imei de sıkıntı çıkarsa düzeltmesi sıkıntılı diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
imei telefonun sim kartını kullanma süren gibi birşey zamanı dolduysa telefoncular onları bazı fiyatlara göre zamanını uzatıyor yada tuzlu fiyata sınırsız kullanmanı ayarlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İmei senin ürününün kimlik numarasıdır dostum.Eğer yabancı bir telefonla ülkeye giriş yapılırsa o telefonun 3 ay kullanım hakkı bulunur.Kimlik numarası telefonunu tanımlıyor.Senin tc kimliğin gibi düşün yabancı ülkeye giriş yaparken 3 ay vize veriyorlar örnek veriyorum .d

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgi Teknolojileri ve İletişim KurumuIMEI (İngilizce: International Mobile Equipment Identity), Türkçe: Uluslararası Mobil Cihaz Kodu.

Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir ve 15 haneden oluşur. Ancak günümüzde bir IMEI numarasını farklı bir telefona kopyalayarak her iki telefonunda kullanılmaz hale getirilmesi mümkün.

Cep telefonda *#06# tuşlayarak telefonun seri numarasını (IMEI numarası) tespit edilebilir.

Kısaca mobil cihazlara ait uluslararası elektronik kimlik bilgisini gösteren numaraya IMEI adı verilmektedir.

Üye
3 HİZMET YILI
imei numarası her telefonun şahsına ait olan bir numaradır çalınan telefonları burdan bulanilirsintelefonun hakkında bu numarayla işlem yaptırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...