Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamamen fiyasko abi sigara içen biri olarak ben bile cıkmadım sigara almaya iki gün içerim diye ama videoları gördükce sinirleniyorum insanlar anababa günü gibi üst üstte yazık günay ya virüs yayıldı işte şimdi cidden yayıldı 1 hafta sonra belli olur
yasak önceden haber verilmesi lazımdı chpnin bile haberi olmayan hazırlıksız yasak herkes aniden marketlere koştu neden insanların hayatını tehlikeye atıyorlar biz zaten nasıl geçinicegımizi bilmiyoruz diger insanlarda öyle umarim sokaktaki hayvanlar da aç kalmaz
Mantıklı bulduğum haklı bir karar 2 gün kimse aç kalmaz ölmez merak etmeyin, ama bilinçsizlik öldürür. Şu 2 günlük sokağa çıkma yasağına millet sokaklara dökülüp stok yapmaya başladı ne diyeyim bilemiyorum. Bu kadar bilinçsiz bir toplum olduğumuzu hayal dahi edemezdim nirvanaya ulaşmışız meğer.
Bence burada problem halkın fütursuzca yaptığı hareketler. Yav arkadaş zaten pek çok yasak geldi. Herkesin evinde erzak vardır. Bişiler koymuşlardır evlerine. 2 günlük yapacak yemekleri de vardır. Niye izdiham yapıyorsunuz. O kadar sosyal mesafe diye konuşuldu. Bir kulaklarından girmiş. Diğerinden çıkmış. Halkımız laftan sözden anlamıyor. Bildiğini okuyor. Problem bu. He daha erken haber verilebilirdi elbette. Bu da yöneticilerin hatası