2. monitör görüntü gelmeme/gelip gitme (Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün 2. ekranımı aldım ancak 2 display port ile bağladım ancak 2. ekran sürekli gelip gidiyor 1 display 1 hdmi denedim yine aynı ekran ya bir süre açık kalıyor yada tamamen gidip 10-30 dakika arasında anlık olarak gelip gidiyor.
ekran kartım üzerinde 3 adet display port 1 adet hdmi port bulunmakta.
İşlemcimde sanırım grafik kartı yokmuş KF olduğu için.
Bilgisayardaki driverler bildiğim kadarıyla güncel durumda Nvidia Experience bugün kontrol ettim ve güncel yardımcı olabilir misiniz?

Sistem
İşlemci : i5-9600KF
Ekran kartı : RTX 2060 Super ventus

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
bende 2 monitör kullanıyorum birini ekran kartına takıp birini onboarda takıyorum işlemcin amdyse amd driveri'ni indirmelisin ben her pc format attıgımda 2. ekran gelmiyor bendede, driveri güncellediğim zaman düzeliyo sorun driverde olabilirr dene öyle bi yaz bakalım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
monitörün driverını güncellendin mi reis
monitöre nasıl güncelleme atıldığını bilmiyorum maalesef
eğer söylersen yaparım
bu arada kusura bakma geç cevap verdim ancak işten yeni geldim

bende 2 monitör kullanıyorum birini ekran kartına takıp birini onboarda takıyorum işlemcin amdyse amd driveri'ni indirmelisin ben her pc format attıgımda 2. ekran gelmiyor bendede, driveri güncellediğim zaman düzeliyo sorun driverde olabilirr dene öyle bi yaz bakalım.
Yok intel i5 ama anakart tan alamıyorum ben maalesef KF olduğu için Bilgisayarı toplarken o detayı kaçırmışım K olsa anakarttan alabiliyordum

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
windows p yap ordan uzatı seç ve ekran ayarlarından ekran tanımlama yap ondan sonra tekrar yaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sorunum çözüldü yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

Çözüm 2 adet dp to hdmi port aldım ekran kartından 2 dp kullandım ve monitörlere hdmi ile bağladım şuana kadar kesilme gidip gelme tarzında olaylar yaşamadım
tekrardan yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...