Onaylı Üye
sürücü güncellemem varmış o yüzden olmuş olabilir mi şuan deniyorum ama bilmiyorumarkadaşlar benim ekran kartımda 1 tane hdmi girişi var diğeri dvı ve display port ve benim 2. monitörü takmam için dvı yada display port dönüştürücü lazım çünkü ekranım vga dönüştürücüyü aldım taktım dönüştürücü çalışıyor denedim aldığım yerde ama eve geldim ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olabilecek var mı neler yapmam lazım
ekran girişi vgadp ve dvi port varsa vga kablosu ne alaka onu anlamadım ve grafik kablolarında dönüştürücü tavsiye etmem pek sağlıklı olmaz
denedim olmuyor nvdia ayarlarından da denedim dvi destekleyen ekranınız yok diyor ama dönüştürücü takılı yoksa dönüştürücüye bir sorun olmuş olabilir mi çünkü dönüştürücüyü görmüyor yani direktWindows + p tuşu ile ekranı çoğaltmayı açtın mı bazen otomatik gelmiyor ekranlar.
evetMonitörün çıkışı mı VGA?
emin değilim işte driverlardan onları denicemHocam driverlar guncelmi eminmisiniz
Tamamdır hocam guncelledikten sonra dönüş yaparmisinizemin değilim işte driverlardan onları denicem
dönüştürücüde sorun mu var acabaarkadaşlar benim ekran kartımda 1 tane hdmi girişi var diğeri dvı ve display port ve benim 2. monitörü takmam için dvı yada display port dönüştürücü lazım çünkü ekranım vga dönüştürücüyü aldım taktım dönüştürücü çalışıyor denedim aldığım yerde ama eve geldim ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olabilecek var mı neler yapmam lazım
Tamamdır hocam guncelledikten sonra dönüş yaparmisiniz
adam dedi zaten sıkıntı varsa dönüştürücü de iade ederim sorun olursa iade edicem heralde şuan güncelleştiriyorum pcyi deniyorum her yolu olmazsa iade edicemSorun yine düzelmez ise sorun ya monitörde ya da dönüştürücüde, büyük ihtimalle sorunlu olan dönüştürücüdür. VGA to HDMI ya da VGA to DP dönüştürücüler Amazon Türkiye ve diğer sitelerde satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?