Onaylı Üye
Tamam hocam beklemedeyim siziBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapevet güncelleme varmış şuan iniyor dönüş yapıcam hemen
güncelleme başarısız oldu diyor geforce experincteTamamdır hocam guncelledikten sonra dönüş yaparmisiniz
Ekran fotosunu atarmisiniz. Aynı sorunu yaşamıştımgüncelleme başarısız oldu diyor geforce experincte
güncelleme başarısız oldu diyor geforce experincte
Hocam experiencenjn farklı bir sürümü üzerinden denermisiniz. Bende farklı bir os kullandığında bu sorunu yaşamıştım böyle çözdümBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapböyle bir hata veriyor
nasıl farklı bir sürümünü deniyebilirim ki en güncel sürümü bu bi düşük sürümünü mü deneyeyimHocam experiencenjn farklı bir sürümü üzerinden denermisiniz. Bende farklı bir os kullandığında bu sorunu yaşamıştım böyle çözdüm
Hocam net üzerinden 2 sürüm altini indirinnasıl farklı bir sürümünü deniyebilirim ki en güncel sürümü bu bi düşük sürümünü mü deneyeyim
yok güncel sürüm değilmiş baya düşük sürümmüş buldum en güncelini onda denicem şimdi benim ki 472.12 şimdi indirdiğim 531.18 inmesini bekliyorumHocam net üzerinden 2 sürüm altini indirin
Tamam hocam bu durumda da çözülmezse farklı bir durum bilmiyorumyok güncel sürüm değilmiş baya düşük sürümmüş buldum en güncelini onda denicem şimdi benim ki 472.12 şimdi indirdiğim 531.18 inmesini bekliyorum
görüyor hatta ekrandan ses gelebiliyor ya mesela nvidaya kendi ana ekranım da benim hopörlör var ama diğer ekranda yok nvdia ayarlarına girdim ses ayarlarına orada kendi ekranım gözüküyor dvıda bu ekran ses desteklemiyor diyor display port yerinde de burada ekran takılı değil diyoraklıma 2 sebep geliyor.
1. si 2. ekrandan görüntü alabilmek için ekran kartına bağlaman gerekiyor ana karttan görütü alamazsın.
2. si ise soketinde bir problem olabilir. Ve ya nvidia ayarlarından 2. ekran seçeneklerine bir bak bakalım görüyor mu
bekliyorum abişimdi adım adım gidelim sana birazdan bazı fotolar atacağım bakalım her şey düzgün ilerlemiş mi
aşağı taktım ana kart soketine takmadım alta taktımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapİlk olarak bu bilgisayarın arkası fark ettiysen alt kısımda ekran kartı üst kısımda anakart soketleri var hdmı vga dvi vb vb
Elindeki dönüştürücünün bir ucunu 2. Monitöre diğer ucunu işe ekran kartı soketindeki dönüştürücü ile. ( Ana monitörün görüntüyü ekran kartından almak zorunda ). Kusura bakma biraz eski bir telefon kullanıyorum kalite düşük olabilir bunu kontrol eder misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?