Süper Üye
Bir PC Den 2 Tane zulu Açabilir Miyim Mümkün Mü Bilen Varsa Yazabilir Mi ?
wolf teamı biliyorum ama o taktik zulada işe yaramıyor yapabilen bi heçkır varsa söler mizulu açarmısın bilinmez ama wolftü açabilirsin bende seningibi yapmıştım zp kasmak için 2 tane zulu açılırmı diye![]()
zulayla ilgili yazılım üretilmeyecek diye biliyom.wolf teamı biliyorum ama o taktik zulada işe yaramıyor yapabilen bi heçkır varsa söler mi![]()
nasıl açabilirim wolfteamdazulu açarmısın bilinmez ama wolftü açabilirsin bende seningibi yapmıştım zp kasmak için 2 tane zulu açılırmı diye![]()
Biz bir tane açamıyorken adamlar 2nin 3ün derdinde ...Benimki 1 taneyi zor açıyor
Biz bir tane açamıyorken adamlar 2nin 3ün derdinde ...![]()
Kardeşim O Zulada İşe Yaramıyor Wolftüde Sadece OBunun hakkında youtube ile araştırma yapmıştım baya önce 2 yolu var.
1. Yolu ilk oyuna girince görev yöneticisinden çalışan programları izlemek için bir sekme var. Görev yöneticinden ayrı açılıyor bu. Oradan çalışan bu wolftu gibi oyundan bir çalışanının devre dısı bırakıp 2.cisi açılıyordu. Bu kartalda oda tutmak sifrelemek icin kullanılırdı ama hatırlamıyorum nasıl yapılacagını.
2. yol ise
2- 2. bir oturum açarak (yeni) ordan oyuna girip hazır botu vs yaparak kd çar kasarsın. 2. oturumdan çıkmadan önce güç seçeneklerinde her zaman açık kal seçenegi vardı galiba onu işaretleyip o 2. oturumu kapatabilirsin.