Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Dostlar, Hep merak ettiğim bir şey var bazı yayıncılar unlost, zeon gibi yayıncılar çift pc ile yayın yapıyorlar youtube den araştırdım fakat düzgün bir video bulamadım kablosuz versiyonlarını falan gösteriyor yardımcı olacak var mı acaba ?
kanka adamlarda çift monitör var yani çift pc felan yok benim bildiğim çünkü: yan monitörden donate felan okuyor yani alakası yok dediğin şeyin çift pc olayı bu oluyor.
Benim bildiğim 2 pc olayı biri yayın yapıyor diğeri oyun oynuyor. Böylece oyunu oynayan yayıncıda yayından dolayı kasma olmuyor. Oyunun olduğu monitörü yayına veriyor ve ordan hem bağış okunuyor hem de yayın yapılıyor. Böylece yayın de verimli ve kaliteli oluyor.
Birinden yayınını yapıp diğerinden yayını izliyor o şekil 2 pc var ancak hızlı internet lazım 720 p olarak kesintisiz canlı yayın yapıp diğer pc den izlemen ve yorumları okuyabilmen lazım
Valla unlost kablonet'ten sponsorlu diğerleri ise para var bro en iyisinden almak zorundalar twitch neticede e bide bizler varız bmesela ben genelde 20 30 kb genelde hızlı oldu zaman 100 200 500 600 çıkıyo ortak çünki idare ediyoh