soyle zaten ssd var 500gb suan ama yeterlı alan kalmadı ondan alamyı dunuyorumbence gereksiz devamlı kullandığın programları 1.ssd ye atsan yeterli
500gb var dedıgım gıbı yanı hardisk yerıne mantıklı olur dıye dusundum 500gb yetmedı cunkubi eksisi olmaz eğer yüksek gb düşünüyorsan ama benım tercihim 1ssd 1hdd yani 320 ssd 1 tb hdd yeterli ve uygun olur bence
2.ye ek olarak hdd şu anda daha uygun bence alacaksan 2.yi uygun fiyata bir hdd alsoyle zaten ssd var 500gb suan ama yeterlı alan kalmadı ondan alamyı dunuyorum
Post automatically merged:
500gb var dedıgım gıbı yanı hardisk yerıne mantıklı olur dıye dusundum 500gb yetmedı cunku![]()
seagate e bakabilirsinoneri varmı??
Hitachinin ürünleri hem çok ucuz hem de cok kaliteli bi bak derim.oneri varmı??
hocam bence pek bir fark olmazPc'de 1 ssd var 2. almayı dusunuyorum bunun artısı eksısı olurmu bılen varmı?
eksisi olmaz. alırken yüksek okuma değerli almanız her zaman avantajdırPc'de 1 ssd var 2. almayı dusunuyorum bunun artısı eksısı olurmu bılen varmı?
1tb hdd 480 gb ssd var devamlı oynadığım oyunlar ssd de kurulu diğerleri hdd böyle daha mantıklı bencePc'de 1 ssd var 2. almayı dusunuyorum bunun artısı eksısı olurmu bılen varmı?