27 Nis 2024 #1 Talgraal T Seçkin Üye Katılım 24 Mar 2024 Mesajlar 308 Tepki puanı 5 Ödüller 1 Yaş 25 2 HİZMET YILI Adımlar bu şekilde. Ancak not defterinde nasıl birleştireceğimi bir türlü bulamadım ve programı doğru çalıştıramıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Adımlar bu şekilde. Ancak not defterinde nasıl birleştireceğimi bir türlü bulamadım ve programı doğru çalıştıramıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm Erenyx 28 Nis 2024 Notepad++ ya da herhangi bi text editör aç daha sonra bu kodları birleştirdik sonra farklı kaydet de bu hale geldikten sonra kaydet sonra kaydettiğin dosyayı aç diğer işler sana kalmış iyi forumlar
Notepad++ ya da herhangi bi text editör aç daha sonra bu kodları birleştirdik sonra farklı kaydet de bu hale geldikten sonra kaydet sonra kaydettiğin dosyayı aç diğer işler sana kalmış iyi forumlar
28 Nis 2024 #2 Erenyx Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 987 Çözümler 203 Tepki puanı 236 Ödüller 8 Yaş 23 8 HİZMET YILI Notepad++ ya da herhangi bi text editör aç daha sonra bu kodları birleştirdik sonra farklı kaydet de bu hale geldikten sonra kaydet sonra kaydettiğin dosyayı aç diğer işler sana kalmış iyi forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Notepad++ ya da herhangi bi text editör aç daha sonra bu kodları birleştirdik sonra farklı kaydet de bu hale geldikten sonra kaydet sonra kaydettiğin dosyayı aç diğer işler sana kalmış iyi forumlar