bro hdmi kablosuyla olmuyor denedimhdmi kablosuyla yapabilirsin
adini biliyormusun ? bulmama yardimci olabilirmisin ?Teknoloji mağazalarında aynı uyduyu paylaştıran kablolar bulunmaktadır.
tv markasi panasonic birinde wifi var oburunde yok bluetooth varmiki televizyonda ?Bluetooth dan olabilir veya TV markasına göre ekran yansıtma şeyleri var onlara bi bak bence
bro gitim sordum hdmi kablosu verdiler oda olmuyorvatan da var knk git bi bak
yok bro panasonic dukkan gibi bisey aciyoruz iste adamlar beklerken sikilmasin diye 2 tarafli ayni seye baksinlar diye lazimya hdmi kablosu verdiler olmuyorTv markası vestel ise çok olmuyor o durum benim kendimin kullandıgım vestel smart berbat eğer bağlamak istiyorsan kabloları mevcut diye biliyorum kardo
Kardo kablosu olursa yüzde yüz olması lazım buradan anlatıp olmaz ama youtubede mevcut anlatımlı detaylı göz at derim. Bu arada dükkanınız hayırlara vesile olsun bol kazanç getirsin kesenize.yok bro panasonic dukkan gibi bisey aciyoruz iste adamlar beklerken sikilmasin diye 2 tarafli ayni seye baksinlar diye lazimya hdmi kablosu verdiler olmuyor
amin bro insALLAH bi bakayim ozaman youtube a ne yazsam cikarki ? ozelden konusamiyozmu bi link fln atsanKardo kablosu olursa yüzde yüz olması lazım buradan anlatıp olmaz ama youtubede mevcut anlatımlı detaylı göz at derim. Bu arada dükkanınız hayırlara vesile olsun bol kazanç getirsin kesenize.
knka şuanda bakamıyorum kafede bu işi yapmıştım ama öğrenırımbakarmisin bro hangi cihaz olduguna ?