2 yıllık laptop gta 5 açar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
özelliklerine göre durum değişiklik gösterir. 2 yıllık ya da 4 yıllık olması bir şey değiştirmez. özelliğe bağlı olarak drop yiyebilirsin ya da düşük fpsle oynarsın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
özelliklerini yazarsanız dha iyi bir açıklama yapabilirz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
özelliğe gore değisir
Post automatically merged:

2 yıllık bise olmaz benim 4 sene

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka formda birisi sitem gerektiğini atmış sen olduğunu düşünerekten yazıyorum 72 gb alan demişsin galiba oyun zaten 110 gb oradan kalıyorsun ama ssd olduğunu düşünüyorum 4 gb ram lazım oyun için oradada kalıyorsun yani açarsan yanma riski olur ve lobide kalırsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence acar cunku gta5 10yıllık bir oyun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam bende acer 571g vardı ekran kartı gtx760m di ve 2012 yılında almıştım 4-5 ay önce aldım pc yi ve gta serisini bitirdim fakat düşük ayarladaydı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
pc nin özellikleri bilmiyom ama zor oynarken keyif alamazsın ama hiç bulaşma bence

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Bir laptopın GTA 5'i açıp açamayacağını belirlemek için donanım özelliklerini bilmek önemlidir. Ancak, LoL'de kasan bir laptopun GTA 5'i açması zor olabilir. League of Legends, sistem gereksinimleri açısından GTA 5'e kıyasla çok daha hafif bir oyundur. Eğer League of Legends'ta kasma sorunu yaşıyorsanız, GTA 5 gibi daha ağır oyunları oynarken daha ciddi performans sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

GTA 5'in minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir:

- İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 veya AMD Phenom 9850
- RAM: 4 GB
- Ekran kartı: NVIDIA 9800 GT veya AMD HD 4870 (1 GB VRAM)
- Depolama: 72 GB

Eğer laptopınız bu gereksinimleri karşılamıyorsa ya da çok eski donanıma sahipse, GTA 5'i düşük ayarlarda bile çalıştırmak zor olabilir. Bununla birlikte, LoL'deki kasma internet bağlantısına da bağlı olabilir, o yüzden sadece donanım değil, ağ bağlantısında da bir sorun olup olmadığını gözden geçirmenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...