2 yıllık laptop gta 5 açar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamun aleykum kardeşim şimdi pc tam özellikleri yazabilsen sana daha iyi yardımcı olabilirdik ama baktıgıma göre özelliklerini yazmamıssın şimdi lol farklı bi oyun tarzı gta farklı şimdi lolde kasma sebebi anlık hem internet ping ms gibi droplar karşı olabilir ama gta da öyle bi sorun gta da ssd olsun ekran kartın 4 olsun işlemcin i5 3.. seri olsa da oynaya bilirsin hdd varsa sistemin den dolayı cok fazla drop alabilirsin sen sistem yazmış olsan ayarları da ayarladıkdan sonra oynaya bilirsin laptop altında bir etiket var onu internet yaz ve çıkan özellikleri buraya ekle kardeşim bakalım sana daha iyi yardımcı olalım iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2 yıllık olması önemli degil işlemci ve ram önemli

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
açar ama bir süre sonra burnuna hafif yanık plastik kokusu gelmeye başlayabilir :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
açar ama düşük ayarla oynaman lazım ama işlemcin iyise taşıyabişlir orta ayarlarda

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka markasının ne olduğuna ve özelliklerine bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Minimum sistem gereksinimleri oyunun;
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • İşlemci: Intel Core 2 Q6600 2.40 GHz / AMD Phenom 9850 2.5 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Depolama Alanı: 72 GB kullanılabilir alan
bu sistem sana bu oyunu oynatmaz ekran kartın mınumun özellik bile kapsamıyor ram saten yetersiz öyle oynarsın edersin diyenlere inanma ben uzun zamandır Oynuyorum o açar bu açar diyenlere inanma bu sistem sana gta5 oynatmaz bilgin olsun en basit şöyle diyim kimse senin acıklamalarını okuyarak yorum yapmıyor gelişi güzel yazıyorlar sadece adamın biri yazmış 8 senelik pc acıyor peki 8senelik pc sistemi nasıl sistem yğksek olur acar ama oyun saten 118 gb bir dosya sahip depolaman bile yetmiyor win 8 2 gb ram tüketen bir sistem 2 gb ram kalıyor geliyor 1 gb ekran kartın var minumun 4 gb isteyen bir oyun kardeşim herkesin dedigine inanma oyunu pc kursan bile acmaz acsa da oynayamassın benden sana bir tavsiye zaman harcama

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Açar ama oynayamayacak şekilde kasar diye düşünüyorum

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Neden açmasın kanka özellikleri 2 yıl önce sıfır aldıysan en uygun bile açması lazım

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
açar ama kapatmak zorunda kalabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...