Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20.000 tl ye bilgisayar toplamak istiyorum yardım eder misiniz
Sistem hakkın da çok bilgi sahibi bir insan değilim ama bir kaç forum sitesine baktım ve senin ile aynı bütçeye sahip olan insanlara gelen önerilerin çoğu bu sistemdi
dolar ne kadar artarsa sistem toplamak o kadar zorlaşıyor ve dolar gün gectikce dahada artıyor o yüzden sana tavsiyem dolar 30 tl görmeden bu sistemi alman
sistemin şuanki toplam kur ile fiyatı:26 460tl
sıvı sogutucu eklemedim istersen ekleyebilirsin onunda fiyat performans bir şey istiyorsan 2000tl ama şimdi onu eklemeden bu sistemi böyle alırsan ilerde sıvı sogutucu alırsın şimdilik bir sıkıntı olmaz ama 1 yılı gecmeden almanı öneririm cünkü aşırı yüksek oyunlar oynuyacaksan mesela red redemption 2 yada the last of us part 1 gibi oyunlar bu sistem ısınır ama valorant yada pubg bunun gibi oyunlar oynacaksan rahatlıkla ısınmadan bilgisayar gram zorlanmadan yüksek fps'lerde oynayabilirsin eger alırsan şimdiden hayırlı olsun iyi forumlar
2. el ekran kartı 10 bin tlye alıp 6800 xt civarı bir şey canavar gibi bir pc toplayabilirsin nvidia 4000 serisi ve amd 7000 serisi çıktığında eski ekran kartlarını sıfır almak saçmalıktır
kusura bakma yazıyı yazarken monitör önerini okumamışım ama 2k da her oyunu 100 fps ultra ayarlarda oynarsın bu sistemle fps oyunları minimum 400 500 fps alırsın bu sistemi alırsan 1080p oynama 2k 144 hz ips monitör yakışır buna