20 bin TL'ye hazır mı yoksa toplama bilgisayar mı alınmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
20 bin TL.
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şahsen bundan 1 sene öncesinde üniversite işlerim için laptop alacaktım 25-30 bini gözden çıkarmıştım sonrasında üniversitemi istanbulda okuyacağım icin toplama sistem aldım ve gayet rahat ve güzel oldu. Oynayamadığım pek oyun olmuyor her şey rahat ve güzel. Sana önerim toplama almandır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk çok acelesi yoksa hani illaha bu ay alınacak diye bir şey yoksa birazdaha bara biriktirip iyisini parça parça alabilirsin saygılarla

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kuzen bence hazır ya o fiyata daha yüksek meblalara çıksan topla derdim de 20kya bence hazır alınır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence parça parça almak çünkü hazır toplama sistemlerde toplama ücreti de alıyorlar haklı olarak ama toplaması basit youtubedan video izleyerek yapabilirsin o parayla daha iyi parçalar alırsın ama 20 k ya orta klasman bir sistem toplarsın hocam

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bazı firmaların topladığı hazır sistemleri değerlendir parça parça daha pahalıya gelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kendin topla istediğin gibi olmazsa hazır sistemlere bak dostum toplamak daha iyi

U C

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aşırı kârlı kampanyalar olmadığı sürece kendi seçtiğiniz marka/model ürünlere göre ayrı ayrı parçalarla bilgisayar toplamalısınız.

benim içime en çok öyle siniyor.

DetroDark
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Parça parça alınca biraz pahalı geliyor ama istediğin gibi topluyorsun diğer türlü toplu alınca biyerinden biryeri seni tatmin etmiyor örneğin parçalar güzel ama kasa çirkin onun gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam anlıyorsan kendin toplamak daha karlı. Ama anlamıyorsan hiç uğraşma hazır al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...