mstkmlnr' Alıntı:düşünmeden rust al
Smith' Alıntı:mstkmlnr' Alıntı:düşünmeden rust al
konusu ne? nasıl bir oyun? resimlerden hiç bir şey anlamadım..
BF4 Steam'de var mıydı ya.?B0T' Alıntı:battlefield 4 varsa al kardesim pahalıysa karısamam ama felkaladet guzel multipllayerde var
karar senin hadi kolay gelşsin
mstkmlnr' Alıntı:Smith' Alıntı:mstkmlnr' Alıntı:düşünmeden rust al
ben düşünmeden rust al diyosam alonline hayatta kalma oyunu eğlenebileceğin ender oyunlardan, sistemin iyise zevk alırsın şuan çoğu oyun sıkıcı bunda baya bol içerik olduğu için sıkılmıyorsun
gönlünden ne geçiyorsa onu al kardeşimSmith' Alıntı:BF4 Steam'de var mıydı ya.?B0T' Alıntı:battlefield 4 varsa al kardesim pahalıysa karısamam ama felkaladet guzel multipllayerde var
ben düşünmeden rust al diyosam alonline hayatta kalma oyunu eğlenebileceğin ender oyunlardan, sistemin iyise zevk alırsın şuan çoğu oyun sıkıcı bunda baya bol içerik olduğu için sıkılmıyorsun
hayatta kalma'da ben daha çok Forest taraftarıyım aslında :s bak kararsız kaldım şimdi
Smith' Alıntı:BF4 Steam'de var mıydı ya.?B0T' Alıntı:battlefield 4 varsa al kardesim pahalıysa karısamam ama felkaladet guzel multipllayerde var
hayatta kalma'da ben daha çok Forest taraftarıyım aslında :s bak kararsız kaldım şimdi