Look what you have done
Ultra Üye
Dostlar yeni mouse almayı düşünüyorum önceki bozuldu bütçe 200 ile 1000 arası herhangi bir mouse olabilir öneriyi yaparken farenin eksilerini ve artılarını da açıklarsanız sevinirim.
g300s daha önce kullandım açıkçası sadece makro açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum makro özelliği dışında güzel bir fare değil. Önerin için teşekkürler.macro yapmak için g300s standart istiyosan inca everest vb
A4texh x7 vardı bende makrosu daha çok hoşuma gidiyordu. Makrolu ve daha pahalı bir mouse önerin var mıg300s macro açısından gayet güzel dene derim
Makro özelliği var mı acaba bu farede? Güzele benziyor açıkçası.Razer Basilisk X HyperSpeed
1080 tlcik
- Mouse Scroll-TiltYok
- DPI16000 DPI
- BağlantıKablosuz
- Buton Sayısı6
- RGBYok
- Mouse FormuSağ El
- Mouse TipiOptik
- AydınlatmaYok
Dostlar yeni mouse almayı düşünüyorum önceki bozuldu bütçe 200 ile 1000 arası herhangi bir mouse olabilir öneriyi yaparken farenin eksilerini ve artılarını da açıklarsanız sevinirim.
Ele oturuyor mu ve makrosu var mı benim için bunlar önemli hocam.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbenim arkadaşım da var 2 yıldır kulanıyor 2 gün önce onlaradaydım rahat konforlu şık tavsiye ederim
Teşekkürler ben de FPS oyunları için fare arıyorum viper mini veya rival 3 arasında seçim yapsan hangisini seçersin peki? Biri şu özelliğiyle öne geçiyor diyebilir misin?viper mini veya rival 3 öneriyorum 2 sinide kullandım ikisi de fps oyunları ıcın vs. uygun rival 3 ü rustta 2k saat oynarken kullandım aşırı iyi viper miniylede valo oynadım oda baya iyiydi.