Üye
Monitör 200 Hz. Excalibur DP takmama rağmen maksimum 144 alıyorum. Çözüm lazım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
dp kullanıyorum ama 200 göstermiyor sorun oHDMI yerine DisplayPort kullanın sorun düzelecektir. HDMI en fazla 120 Hz verir.
yeni bir...Monitörünüz 200 Hz destekliyor olabilir ancak bağlı olduğunuz bilgisayarın veya cihazın sürücüleri veya ayarları 144 Hz'yi destekleyebilir. İlk olarak, bilgisayarınızın ekran kartı sürücülerini güncelleyin ve monitörünüzü doğru bir şekilde tanıttığından emin olun. Ardından, Windows veya diğer işletim sistemi ayarlarında ekran yenileme hızını kontrol edin. Bazı durumlarda, doğru sürücüler ve ayarlarla 200 Hz'ye yükseltmek mümkün olabilir. Ancak, bunlar işe yaramazsa, teknik destekten yardım almak için monitörünüzün üreticisine veya bilgisayarınızın üreticisine başvurmanız gerekebilir.
kablo normal ekran kartıda öyleKablo kalitesi veya ekran kartııyla alakalı olabilir mi?
1050 tiEkran kartı ne hocam büyük ihtimale ekran kartı 200 hz desteklemiyordur!
denedim fakat olmadıkabloyu ters takıp dener misin? pcye taktigin ucu monitore, monitore taktigin ucu pcye tak.
dp kullanıyorum ama 200 göstermiyor sorun oHDMI yerine DisplayPort kullanın sorun düzelecektir. HDMI en fazla 120 Hz verir.
yeni bir kablo alıcam umarım çözülürMonitörünüz 200 Hz destekliyor olabilir ancak bağlı olduğunuz bilgisayarın veya cihazın sürücüleri veya ayarları 144 Hz'yi destekleyebilir. İlk olarak, bilgisayarınızın ekran kartı sürücülerini güncelleyin ve monitörünüzü doğru bir şekilde tanıttığından emin olun. Ardından, Windows veya diğer işletim sistemi ayarlarında ekran yenileme hızını kontrol edin. Bazı durumlarda, doğru sürücüler ve ayarlarla 200 Hz'ye yükseltmek mümkün olabilir. Ancak, bunlar işe yaramazsa, teknik destekten yardım almak için monitörünüzün üreticisine veya bilgisayarınızın üreticisine başvurmanız gerekebilir.