Çözüldü 200 Hz monitör 144 Hz görüntü veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Monitör 200 Hz. Excalibur DP takmama rağmen maksimum 144 alıyorum. Çözüm lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
HDMI yerine DisplayPort kullanın sorun düzelecektir. HDMI en fazla 120 Hz verir.
dp kullanıyorum ama 200 göstermiyor sorun o

Monitörünüz 200 Hz destekliyor olabilir ancak bağlı olduğunuz bilgisayarın veya cihazın sürücüleri veya ayarları 144 Hz'yi destekleyebilir. İlk olarak, bilgisayarınızın ekran kartı sürücülerini güncelleyin ve monitörünüzü doğru bir şekilde tanıttığından emin olun. Ardından, Windows veya diğer işletim sistemi ayarlarında ekran yenileme hızını kontrol edin. Bazı durumlarda, doğru sürücüler ve ayarlarla 200 Hz'ye yükseltmek mümkün olabilir. Ancak, bunlar işe yaramazsa, teknik destekten yardım almak için monitörünüzün üreticisine veya bilgisayarınızın üreticisine başvurmanız gerekebilir.
yeni bir...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim arkadaşım da da aynı sorun oldu. o da kabloyu değiştirdi. bilmiyorum belki işe yarar diye soyledim.

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ekran kartı ne hocam büyük ihtimale ekran kartı 200 hz desteklemiyordur!

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kabloyu ters takıp dener misin? pcye taktigin ucu monitore, monitore taktigin ucu pcye tak.

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka bende de aynısı var o monitör sıkıntılı zaten aşırı derece ghosting var 200hz içinde win ayarlardan görüntü ayarlarına girip 200hz seç

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Monitörünüz 200 Hz destekliyor olabilir ancak bağlı olduğunuz bilgisayarın veya cihazın sürücüleri veya ayarları 144 Hz'yi destekleyebilir. İlk olarak, bilgisayarınızın ekran kartı sürücülerini güncelleyin ve monitörünüzü doğru bir şekilde tanıttığından emin olun. Ardından, Windows veya diğer işletim sistemi ayarlarında ekran yenileme hızını kontrol edin. Bazı durumlarda, doğru sürücüler ve ayarlarla 200 Hz'ye yükseltmek mümkün olabilir. Ancak, bunlar işe yaramazsa, teknik destekten yardım almak için monitörünüzün üreticisine veya bilgisayarınızın üreticisine başvurmanız gerekebilir.

Üye
2 HİZMET YILI
HDMI yerine DisplayPort kullanın sorun düzelecektir. HDMI en fazla 120 Hz verir.
dp kullanıyorum ama 200 göstermiyor sorun o

yeni bir kablo alıcam umarım çözülür

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...