böyle bir ürün yokgamepower x4v8 mükkemel oyun kolu pc için
bütçe 200 tl kardeşimMonster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad knk buna bi bak bence bütçene en uygun joystickli budur
o bütçeye kaliteli bir ürün bulabilceğini düşünmüyorum ve kısa sürede arıza vericeğini düsünüyorum olan senin 200 tl ye olur , bence biraz daha bekleyip kaliteli ürünlerden tercih yapmanı öneririm.fifa 22 satın aldım oynamak için oyun kolu önerir misiniz bütçe 200tl. Oyun kolundaki yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı yoksa joystick ile mi ?
brom düz xboxın kolları var trendyolda falan onları al hem uyumluda uygulama kullanmana gerek kalmazfifa 22 satın aldım oynamak için oyun kolu önerir misiniz bütçe 200tl. Oyun kolundaki yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı yoksa joystick ile mi ?
fifa 22 satın aldım oynamak için oyun kolu önerir misiniz bütçe 200tl. Oyun kolundaki yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı yoksa joystick ile mi ?
Bu arada oyun olarak sana gost of tusima öneririm çok iyi oyunfifa 22 satın aldım oynamak için oyun kolu önerir misiniz bütçe 200tl. Oyun kolundaki yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı yoksa joystick ile mi ?
Kanka bir de joystick ile oynamini tavsiye ederimfifa 22 satın aldım oynamak için oyun kolu önerir misiniz bütçe 200tl. Oyun kolundaki yön tuşlarıyla oynamak mı avantajlı yoksa joystick ile mi ?
Türkiye de her şey her geçen gün artıyor fiyatların düşmesini beklemeyin benceBütçeni yüksek tutman lazım. 200 liraya alacağın kollar fazla dayanmaz. Ben Dualshock 4 kullanıyorum baya memnunum ama onun fiyatı da aldı başını gidiyor