2000-3000 lira arası bir bilgisayar önerirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim çok bir param yok o yüzden 2000-3000 lira arası bir oyuncu kasası
önerirsiminiz?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis maalesef o fiyatlara suanda sedece ekran kartları var 2.el alabilirsin o bütçeye maalesef

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
O fiyatlara ekran kartsız bir sistem alabilirsin. Ekran kartını daha sonra para eline geçince alırsın.

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
malesef bu bütçeyle sıfır dizemezsin ama ikinci el temiz kullanılmış bileşenlerden ortaya birşey çıkartabilirsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dalgamı geçiyonuz :D o paraya pc yi bırak anca tost makinası toplarsın kur fiyatlarından haberin varmı ?
1000 TLye ikinci elden toplanan pc bile var eba pc diye geçiyor bence araştırmanı öneririm bilginiz olmadan böyle yorum atıp mesaj kasmak forumu kirletmekten başka bir işe yaramıyor.
Post automatically merged:

3000 liraya apu sistem toplanabilir. apu almak istemiyorum dersen 3000 liranın üstüne biraz para biriktirip ( 1000 tl daha koyup )
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu sistemi alabilirsin ilerledikçe update yapman gerekecek çünkü bugünün sistemlerine göre çok iyi değil. Fakat istediğin oyunları low- medium arası oynatır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reis sadece kasa istiyorsan rx 540 yada 550 ryzen 3 1200 olan bir bilgisayar alabilirsin tavsiye ederim paran yoksa

Üye
5 HİZMET YILI
reis az daha üstüne koy bu fiyata biraz zor gibi şimdiki piyasayla üzgünüm

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence acele etme kankam ütüne 1000 tl daha kat daha iyisine bak acele etme

Üye
8 HİZMET YILI
2.el veya apu'lu sistem dizebilirsin. önerim ikinci el letgodan falan araştırman içine sinmezse sıfır apulu sistem yapabilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
buyur kral

Ön Bilgi: Masaüstü oyun bilgisayarlarını seçerken öncelikle oyunlarını yüksek grafik ayarlarında gecikmeden oynayabilmen için ekran kartı ve işlemcilerine, daha sonra RAM ve depolama alanına bakıyorum. Bilgisayarla birlikte monitör de almak istersen, monitör tavsiyesinde de bulunabilirim.
Senin için en iyi ürünler:

Neden bu ürün?
ARGB LED Bar ile fantastik bir görünüme sahip bu ürünle giriş/orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlıdır ancak tam verim için işlemci değiştirmeni tavsiye ederim.

Eğer ayırdığın bütçeyi arttırabilirsen aşağıdaki ürünleri öneririm

Neden bu ürün?
Harici ekran kartıyla giriş/orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. SSD'si sayesinde hızlı açılır ve kapanır. Depolama alanı yetersiz gelebilir. İleride donanım yükseltmek için uygundur.

Neden bu ürün?
ARGB LED Bar ile fantastik bir görüntü sunan bu ürünle LoL, CS:GO, Deadbolt, Wildfire gibi giriş/orta seviye oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. Ancak depolama alanı ileride yetersiz gelebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
amd bi sistem toplayabilirsin dostum

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk üstüne biraz para koy birde donanım arşivini takip et arada uygun fiyatlı sistem satıyolar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
o fiyatlara oyun için kasa toplanan zor hocam

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
biraz daha ekleleme yap almışken daha güzel bir şey alamanı isterim 2.eller adamın nasıl kullandığını bilmeessin garanti vermezler

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
DRAX-APU4350 /AMD RYZEN 3 PRO 4350G /8GB DDR4/240GB SSD/Gaming
ütopya.com dan bakabilirsin bence

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Tavsiyem satın almak yerine sistemi kendin topla. Youtube de bu konuda detaylı videolar bulabilirsin. Benim topladığım pc 3 ay öncesine kadar 3k fiyatlarındaydı. Kendim toplayıp 1.5k ucuza getirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...