2000-3000 TL arası F/P Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar. Değerli arkadaşlar, annem için bir telefon alacağım. 2000-3000 Tl arasında fiyat performans (F/P) telefon öneriniz var mı ?

Reeder telefonlar için açıkçası pek tavsiye istemiyorum. Çünkü bu telefonları alanlardan bir çok olumsuz teknik sorun mesajı gördüm. Reeder marka telefonların F/P cihazlarının kabı çizilmiş veya telefonun arası açık diye bir çok şikayete denk geldim. TCL markası iyi gibi duruyor. Bana önerebileceğiniz telefon modelleri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Mi bakmanızı öneririm hocam tam bir f/p ürünüdür internette deyatları var.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Redmi Note 8 alabilirsiniz gayet güzel F/P ürünü

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Xiaomi red mi 8 pro önerebilirim. 3 Ay önce kullanıyordum ve memnudum. Bu fiyata kamerası iyiydi.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu aralar huawei de yükselişte ona da bir bak isterim

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Oppo A72 der tek geçerim​

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Xiaomide bahsettiğin fiyatlarda telefonlara bakabilirsin

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
üzerinde biraz daha koyarak poco x3 almanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Redmi Note 8 alabilirsiniz gayet güzel F/P ürünü
Ekledim hocam. Çok teşekkürler.
Xiaomi red mi 8 pro önerebilirim. 3 Ay önce kullanıyordum ve memnudum. Bu fiyata kamerası iyiydi.
Teşekkürler hocam. Diğer arkadaşın ve senin tavsiyen üzerine ekledim. Bugün siparişi vereceğim bir telefon için :)
Lenovo K serisi güzel brom bi bak derim fiyatlarıda uygun
Aklımda hiç yoktu lenovo, bunu detaylıca inceleyeceğim. Gerçekten güzel telefonları var.

Oppo A72 der tek geçerim​

Eyvallah hocam. İnceleyeceğim :)

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ekledim hocam. Çok teşekkürler.

Teşekkürler hocam. Diğer arkadaşın ve senin tavsiyen üzerine ekledim. Bugün siparişi vereceğim bir telefon için :)

Aklımda hiç yoktu lenovo, bunu detaylıca inceleyeceğim. Gerçekten güzel telefonları var.

Eyvallah hocam. İnceleyeceğim :)
Piyasada yine de biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Bunlar haricinde fp ürünleri de olabilir. Telefon karşılaştırma siteleri var bir kısma buradakilerden koyup eğer aklınızda varsa diğerleriyle de karşılaştırabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Piyasada yine de biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Bunlar haricinde fp ürünleri de olabilir. Telefon karşılaştırma siteleri var bir kısma buradakilerden koyup eğer aklınızda varsa diğerleriyle de karşılaştırabilirsiniz
Karşılaştırma sitelerinde baya gezdim ama genellikle cihazların tüm özelliklerini yazmıyorlar karşılaştırma sitelerinde. Epey, kiyasla gibi yerlere bakıyorum dediğiniz gibi. Annemi her şey ile memnun olur ama iyi bütçeme göre iyi bir şey almak kendimi de memnun edecektir. Onun için biraz ince eleyip sık dokumak istiyorum :)) Umarım iyi bir cihaz alırım. Teşekkürler yorumlarınız için.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Karşılaştırma sitelerinde baya gezdim ama genellikle cihazların tüm özelliklerini yazmıyorlar karşılaştırma sitelerinde. Epey, kiyasla gibi yerlere bakıyorum dediğiniz gibi. Annemi her şey ile memnun olur ama iyi bütçeme göre iyi bir şey almak kendimi de memnun edecektir. Onun için biraz ince eleyip sık dokumak istiyorum :)) Umarım iyi bir cihaz alırım. Teşekkürler yorumlarınız için.
Rica ederim ne demek umarım aradığınız performansta bir ürün bulabilirsiniz.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence Redmi Note 8 128 GB alınabilir. Ben Redmi Note 7 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu ve gayet memnunum. 8 modeli de sizi uzun süre götürür diye tahmin ediyorum.

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Redmin Note 5 Plus öneririm 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...