Evet kullanan bir tanıdığım vardı ve oldukça memnunduKardeşim mi 9 t der geçerim üstünü tanımam her konuda süper
valla şahsen ben yaklaşış 1,5 2 senedir kullanyorum banamısın demiyor bigüne bi gün bi sıkıntı çıkardığını görmedimEvet kullanan bir tanıdığım vardı ve oldukça memnundu
Ekledim hocam. Çok teşekkürler.Redmi Note 8 alabilirsiniz gayet güzel F/P ürünü
Teşekkürler hocam. Diğer arkadaşın ve senin tavsiyen üzerine ekledim. Bugün siparişi vereceğim bir telefon içinXiaomi red mi 8 pro önerebilirim. 3 Ay önce kullanıyordum ve memnudum. Bu fiyata kamerası iyiydi.
Aklımda hiç yoktu lenovo, bunu detaylıca inceleyeceğim. Gerçekten güzel telefonları var.Lenovo K serisi güzel brom bi bak derim fiyatlarıda uygun
Eyvallah hocam. İnceleyeceğimOppo A72 der tek geçerim
Piyasada yine de biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Bunlar haricinde fp ürünleri de olabilir. Telefon karşılaştırma siteleri var bir kısma buradakilerden koyup eğer aklınızda varsa diğerleriyle de karşılaştırabilirsinizEkledim hocam. Çok teşekkürler.
Teşekkürler hocam. Diğer arkadaşın ve senin tavsiyen üzerine ekledim. Bugün siparişi vereceğim bir telefon için
Aklımda hiç yoktu lenovo, bunu detaylıca inceleyeceğim. Gerçekten güzel telefonları var.
Eyvallah hocam. İnceleyeceğim
Karşılaştırma sitelerinde baya gezdim ama genellikle cihazların tüm özelliklerini yazmıyorlar karşılaştırma sitelerinde. Epey, kiyasla gibi yerlere bakıyorum dediğiniz gibi. Annemi her şey ile memnun olur ama iyi bütçeme göre iyi bir şey almak kendimi de memnun edecektir. Onun için biraz ince eleyip sık dokumak istiyorumPiyasada yine de biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Bunlar haricinde fp ürünleri de olabilir. Telefon karşılaştırma siteleri var bir kısma buradakilerden koyup eğer aklınızda varsa diğerleriyle de karşılaştırabilirsiniz
Rica ederim ne demek umarım aradığınız performansta bir ürün bulabilirsiniz.Karşılaştırma sitelerinde baya gezdim ama genellikle cihazların tüm özelliklerini yazmıyorlar karşılaştırma sitelerinde. Epey, kiyasla gibi yerlere bakıyorum dediğiniz gibi. Annemi her şey ile memnun olur ama iyi bütçeme göre iyi bir şey almak kendimi de memnun edecektir. Onun için biraz ince eleyip sık dokumak istiyorum) Umarım iyi bir cihaz alırım. Teşekkürler yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?