- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
hocam mesela şimdi itopyaya götürsem yaparlar mı direk?Hangi teknoloji mağazasındaysan örneğin teknosa vatan mediamarkt vs. hangisindeysen artık onların yetkilileri gerekeni yapacaktır zaten merak etme
Yaparlar tabii ki ama karşılığında öpücük almayacaklarına göre bir ödeme de alırlar illa kihocam mesela şimdi itopyaya götürsem yaparlar mı direk?
reis sizce dark guardian pro nasıldır? baktımda daha yeni yoksa gt301 alayımmı düşünmedenYaparlar tabii ki ama karşılığında öpücük almayacaklarına göre bir ödeme de alırlar illa ki
GT301 daha iyidir hem performans açısından hem de malzeme kalitesi açısından asus yani boru değilreis sizce dark guardian pro nasıldır? baktımda daha yeni yoksa gt301 alayımmı düşünmeden
tamamdır asus alıcağım o zaman zaten full sistemim asus tufGT301 daha iyidir hem performans açısından hem de malzeme kalitesi açısından asus yani boru değil
hocam 4 binin üzerine baya bir para katman gerekiyor en basit oyunlarda bile fps kaybı yasarsınHocam, şunu almayı düşünüyorum. Daha iyi tercihi olan varsa atsın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
GT301 Alıcağım.hocam 4 binin üzerine baya bir para katman gerekiyor en basit oyunlarda bile fps kaybı yasarsın
hocam ben gt301 alıcam ekran kartım ve ram'im asus tuf olduğu içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu gayet güzel bence para bulduğum zaman geçmeyi düşündüğüm bi kasa
support olmusuz hayirli olsunEluktronics mag-15 cooler master mastercase h500m ve corsair obsidian series 500d rgb se gibi modeller 4 fanlı rgb kasalar arasında popüler olanlardan bazılarıdır bu kasaların ısı kalitesi de genellikle oldukça iyi ama her kasanın özellikleri fiyatı ve performansı farklı bu nedenle ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun olan kasa modelini seçmeni öneririm
hocam vento vg15fe sabit rgb yani ayarlanmıyor ama gt301 de full ayarlanabiliyor sanırsam aura syncde varsupport olmusuz hayirli olsunbu arada vento da asus markası, ya da en azindan asusa yaptiriyor, daha once kullanmistim malzeme kalitesi gayet iyi ancak butcesine gore tabii.
evet hocam vento urunlerinde sanirsam aura yok, zaten fani da rgb degil modlanabilir ledli attigin kasanin, hazir ayarlarindan seciyorsun yanihocam vento vg15fe sabit rgb yani ayarlanmıyor ama gt301 de full ayarlanabiliyor sanırsam aura syncde var
reis gt301 alıcam arka fanı attığım linkteki fanla değiştirsem uyumlu olur mu?evet hocam vento urunlerinde sanirsam aura yok, zaten fani da rgb degil modlanabilir ledli attigin kasanin, hazir ayarlarindan seciyorsun yani
attigin fanda aura var ve arka fan olarak kullanacaksan boyutları da uyumlu, kasadaki soket de 120mm attigin fan da 120mm.reis gt301 alıcam arka fanı attığım linkteki fanla değiştirsem uyumlu olur mu?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?