baktığım bir modeldi ama fiyatları son dönemde çok çıktı önerebileceğin alma yeri var mı?Biraz bütçeni aşabilirsen bende xiaomi redmi note 8 var onu önerebilirim 2300 civarı birşey ben 1800 liraya almıştım indirim yakalarsan ucuza alabilirsin
ikinci el telefonlara niyeyse güvenemiyorum alırım 2 gün sonra bozulur gibime geliyorikinci el düşünürsen iphone 7 bulabilirsin
2500 tlden uygununu bulamadım internette :/iphone falan hiç bulaşma dostum huawei al arkadana bakmassın p30
aynen kanka bende var bir süre sonra çok ısınıyor 15 20 fp alıyorumiphone falan hiç bulaşma dostum huawei al arkadana bakmassın p30
malesef katılıyorum 6 sene önce almıştım bozuldu şimdi tekrar almayı düşünüyorum ama kararsız kaldımeuro dolar okadar arttiki 2000 bin tl y zamaninda en yuksek telefonu alabilirdik simdi en dusukleri aliyoruz lanet olsun
bende huwait mat 30 pro var cok guzel bir telefon ama cok tuzlu bir telefonmalesef katılıyorum 6 sene önce almıştım bozuldu şimdi tekrar almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım
xiaominin hangi modeli birde oppo realme c3 mü demek istedin ?eğer oyun falan oynayacaksan ıphone önermem bi süre sonra çok ısınıyor üzerine biraz daha katıp 0 xioami düşünebilirsin oyun performansı çok güzel realme 3 proda öneririm
Post automatically merged:
aynen kanka bende var bir süre sonra çok ısınıyor 15 20 fp alıyorum
bu beni aşarbende huwait mat 30 pro var cok guzel bir telefon ama cok tuzlu bir telefon
realme 3 pro 1800 tl lik fiyatı var xioami redmi note 8xiaominin hangi modeli birde oppo realme c3 mü demek istedin ?
biraz düşerse redmi note 8 düşünmeye başladım realmede güzelmiş tavsiye için sağolrealme 3 pro 1800 tl lik fiyatı var xioami redmi note 8
almışken güzel bişey al pişman olma kendine iyi bak şimdiden hayırlı olsunbiraz düşerse redmi note 8 düşünmeye başladım realmede güzelmiş tavsiye için sağol
bu telefon eskimedi mi onun yerine daha güncel bir şey düşünüyorum daha mantıklı olmaz mı?Samsung Galaxy S7 Edge Öneririrm Gerçekten Başarılı Ve Dayanıklı Bir Telefon
teşekkürler o yüzden araştırıyorum ve bilenlere soruyorumalmışken güzel bişey al pişman olma kendine iyi bak şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?