Süper Üye
Çinli teknoloji üreticisi Realme'nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni akıllı telefonu Realme 6i,aynı firmaya ait bir başka telefonla birlikte Geekbench'te ortaya çıkarıldı. Ülkemizde de satış ve hizmet veren bir firma olan Realme,orta sınıfa hitap edecek yeni akıllı telefonu Realme 6i için çalışmalarını sürdürüyor.MediaTek Helio G80 işlemciye sahip akıllı telefon,4 GB RAM'e sahip.En güncel Android 10 işletim sistemini de kullanan 6i,performans testlerinden yüksek puanlar elde etmeyi başardı.Realme RMX 2063 model numarası ile listelenen ikinci akıllı telefona ait herhangi bir ismin belirlenmediği gibi tanıtım tarihine ait herhangi bir bilgi verilmedi.5G özelliğine sahip olacağı bilinen cihazda, Qualcomm Snapdragon işlemci kullanılacak. Android 10 işletim sisteminin kullanılacağı düşünülen cihazda,8 GB RAM yer alacak.5G telefon üzerinde çalıştığı bilinen Realme'nin bütçe dostu bir akıllı telefonla karşımıza çıkacağı düşünülüyor.İlerleyen günlerde her iki cihaz hakkında duyurulacak özellik ve haberler hakkında sizleri tekrar bilgilendireceğiz.