Kendim de hyperx cloud 2 kullandığım için sana bu kulaklığı öneriyorum hem ses sürücü bakımından kafaya oturma bakımından uzun sürelerdir takılı haldeyken bile kulağını ağrıtmamasından birçok güzel şeyleri var ayrıca ped olarak hem deri ped hem de kumaş ped gönderiyorlar mikrofonu zaten çok iyi tüm fps oyunlarında tatmin olabilirsin kulaklığın ses vermesi gerçekten muazzam sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsın aldığınaGençler, Gamepower Kizaru kullandım yaklaşık bir buçuk yıl. Yeni kulaklığa geçeceğim ama şu anki kullandığım kulaklıktan daha iyi bir önerirseniz mükemmel olur. Bütçe yaklaşık olarak 1500-2000 TL arası.
yok daha neler buna ne olmuş böyleSteelSeries Arctis 1 Wireless - Kablosuz Oyun Kulaklık
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 92877
Ülkedeki enflasyon hızına kimse yetişemiyor
Eyvallah hocamhttps://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/
benim formdan bakabilirsin
- HyperX Cloud II: Bu kulaklık, uygun fiyatlı olmasına rağmen iyi bir ses deneyimi sunar. 7.1 sanal surround ses özelliği, oyunlarda daha immersif bir deneyim yaşamanızı sağlar.
- Logitech G533: Logitech'in oyuncular için tasarlanmış kulaklığı olan G533, kablosuz bir seçenektir. 7.1 sanal surround sesi ve yüksek ses kalitesi ile oyunlarda ve multimedya kullanımlarında etkileyici bir performans sunar.
- Razer Kraken Tournament Edition: Razer Kraken serisi, oyuncular arasında popülerlik kazanan bir kulaklık serisidir. Turnuva Sürümü, THX Spatial Audio özelliği sayesinde 7.1 sanal surround ses sunar ve oyunlarda sesin yönünü daha iyi algılamanızı sağlar.
- Corsair HS70 Pro Wireless: Kablosuz bir kulaklık olan Corsair HS70 Pro, hem oyunlarda hem de genel kullanımlarda yüksek ses kalitesi sunar. 7.1 sanal surround sesi, daha etkileyici bir oyun deneyimi için önemli bir özelliktir.
- SteelSeries Arctis 5: Bu kulaklık, hem PC hem de konsol oyuncuları için uygun bir seçenektir. DTS Headphone:X 7.1 sanal surround ses teknolojisi sayesinde, çevresel sesleri daha iyi algılamanızı sağlar.
Hocam arkadaşın dediği gibi enflasyona kimse yetişemiyor kulaklık çok güzel ama uçmuş fiyatıKendim de hyperx cloud 2 kullandığım için sana bu kulaklığı öneriyorum hem ses sürücü bakımından kafaya oturma bakımından uzun sürelerdir takılı haldeyken bile kulağını ağrıtmamasından birçok güzel şeyleri var ayrıca ped olarak hem deri ped hem de kumaş ped gönderiyorlar mikrofonu zaten çok iyi tüm fps oyunlarında tatmin olabilirsin kulaklığın ses vermesi gerçekten muazzam sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsın aldığına
Eyvallah hocam sanırım bunu alıcam tam fiyatının değerini yansıtıcak kulaklıkblackshark v2 kullanıyorum a dan b deki adamın konumunu duyabilecek kadar güzel bir kulaklık ama blackshark v2x alma onda ses kartı yok
yararli olduysa sabitle beni istersen kralEyvallah hocam
Hocam arkadaşın dediği gibi enflasyona kimse yetişemiyor kulaklık çok güzel ama uçmuş fiyatı
Eyvallah hocam sanırım bunu alıcam tam fiyatının değerini yansıtıcak kulaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?