2000 TL'ye kadar 7.1 kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1500-2000 TL arası.
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gençler, Gamepower Kizaru kullandım yaklaşık bir buçuk yıl. Yeni kulaklığa geçeceğim ama şu anki kullandığım kulaklıktan daha iyi bir önerirseniz mükemmel olur. Bütçe yaklaşık olarak 1500-2000 TL arası.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
rampagenin bu kulaklığını öneririm fiyat performans açısından baya iyi mikrofunuda diğer mikrofonlara kıyasla iyi ses veriyor ve hareket ediyor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
blackshark v2 kullanıyorum a dan b deki adamın konumunu duyabilecek kadar güzel bir kulaklık ama blackshark v2x alma onda ses kartı yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gençler, Gamepower Kizaru kullandım yaklaşık bir buçuk yıl. Yeni kulaklığa geçeceğim ama şu anki kullandığım kulaklıktan daha iyi bir önerirseniz mükemmel olur. Bütçe yaklaşık olarak 1500-2000 TL arası.
Kendim de hyperx cloud 2 kullandığım için sana bu kulaklığı öneriyorum hem ses sürücü bakımından kafaya oturma bakımından uzun sürelerdir takılı haldeyken bile kulağını ağrıtmamasından birçok güzel şeyleri var ayrıca ped olarak hem deri ped hem de kumaş ped gönderiyorlar mikrofonu zaten çok iyi tüm fps oyunlarında tatmin olabilirsin kulaklığın ses vermesi gerçekten muazzam sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsın aldığına

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/
benim formdan bakabilirsin

1. HyperX Cloud II: Bu kulaklık, uygun fiyatlı olmasına rağmen iyi bir ses deneyimi sunar. 7.1 sanal surround ses özelliği, oyunlarda daha immersif bir deneyim yaşamanızı sağlar.
  2. Logitech G533: Logitech'in oyuncular için tasarlanmış kulaklığı olan G533, kablosuz bir seçenektir. 7.1 sanal surround sesi ve yüksek ses kalitesi ile oyunlarda ve multimedya kullanımlarında etkileyici bir performans sunar.
  3. Razer Kraken Tournament Edition: Razer Kraken serisi, oyuncular arasında popülerlik kazanan bir kulaklık serisidir. Turnuva Sürümü, THX Spatial Audio özelliği sayesinde 7.1 sanal surround ses sunar ve oyunlarda sesin yönünü daha iyi algılamanızı sağlar.
  4. Corsair HS70 Pro Wireless: Kablosuz bir kulaklık olan Corsair HS70 Pro, hem oyunlarda hem de genel kullanımlarda yüksek ses kalitesi sunar. 7.1 sanal surround sesi, daha etkileyici bir oyun deneyimi için önemli bir özelliktir.
  5. SteelSeries Arctis 5: Bu kulaklık, hem PC hem de konsol oyuncuları için uygun bir seçenektir. DTS Headphone:X 7.1 sanal surround ses teknolojisi sayesinde, çevresel sesleri daha iyi algılamanızı sağlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI

HyperX Cloud Core DTS HX-HSCC-2-BK/WW efsanedir​

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hyperx al dostum pişman olmazsın biraz fazla ver ama al yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/en-iyi-10-gaming-headset.271061/
benim formdan bakabilirsin

1. HyperX Cloud II: Bu kulaklık, uygun fiyatlı olmasına rağmen iyi bir ses deneyimi sunar. 7.1 sanal surround ses özelliği, oyunlarda daha immersif bir deneyim yaşamanızı sağlar.
  2. Logitech G533: Logitech'in oyuncular için tasarlanmış kulaklığı olan G533, kablosuz bir seçenektir. 7.1 sanal surround sesi ve yüksek ses kalitesi ile oyunlarda ve multimedya kullanımlarında etkileyici bir performans sunar.
  3. Razer Kraken Tournament Edition: Razer Kraken serisi, oyuncular arasında popülerlik kazanan bir kulaklık serisidir. Turnuva Sürümü, THX Spatial Audio özelliği sayesinde 7.1 sanal surround ses sunar ve oyunlarda sesin yönünü daha iyi algılamanızı sağlar.
  4. Corsair HS70 Pro Wireless: Kablosuz bir kulaklık olan Corsair HS70 Pro, hem oyunlarda hem de genel kullanımlarda yüksek ses kalitesi sunar. 7.1 sanal surround sesi, daha etkileyici bir oyun deneyimi için önemli bir özelliktir.
  5. SteelSeries Arctis 5: Bu kulaklık, hem PC hem de konsol oyuncuları için uygun bir seçenektir. DTS Headphone:X 7.1 sanal surround ses teknolojisi sayesinde, çevresel sesleri daha iyi algılamanızı sağlar.
Eyvallah hocam
Post automatically merged:

Kendim de hyperx cloud 2 kullandığım için sana bu kulaklığı öneriyorum hem ses sürücü bakımından kafaya oturma bakımından uzun sürelerdir takılı haldeyken bile kulağını ağrıtmamasından birçok güzel şeyleri var ayrıca ped olarak hem deri ped hem de kumaş ped gönderiyorlar mikrofonu zaten çok iyi tüm fps oyunlarında tatmin olabilirsin kulaklığın ses vermesi gerçekten muazzam sonuna kadar tavsiye ederim pişman olmazsın aldığına
Hocam arkadaşın dediği gibi enflasyona kimse yetişemiyor kulaklık çok güzel ama uçmuş fiyatı

blackshark v2 kullanıyorum a dan b deki adamın konumunu duyabilecek kadar güzel bir kulaklık ama blackshark v2x alma onda ses kartı yok
Eyvallah hocam sanırım bunu alıcam tam fiyatının değerini yansıtıcak kulaklık

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eyvallah hocam

Hocam arkadaşın dediği gibi enflasyona kimse yetişemiyor kulaklık çok güzel ama uçmuş fiyatı

Eyvallah hocam sanırım bunu alıcam tam fiyatının değerini yansıtıcak kulaklık
yararli olduysa sabitle beni istersen kral

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gamepower kizaru titreşimli kontrolcülü hem 1k usbli mik de fena değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
james donkey ürünlerine bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Corsair veya steelseries arctis serilerinden tercih yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Razer Blackshark V2 + USB Mic 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kullanan biri olarak hxper x 'in cloud 2 si çok iyi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

ben bunu aldım cok memnunum kanka hem 7.1 hem hafif hem wirelles 10 metreye kadar çekiyor mikrafonuda cok iyi fp yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...