donanım arşivini takip edebilirsin o çok iyi sistemleri çok uygun fiyatlara paylaşıyor mutlaka işine yarar bir şeyler bulursunMerhaba arkadaşlar vatandan pc almayı düşünüyorum 20000 tl civarı bir bütçem var fiyatlar pahalı hazır sistemlerinden falan uygun olanı varmı acaba alabiliceğim
Merhaba arkadaşlar vatandan pc almayı düşünüyorum 20000 tl civarı bir bütçem var fiyatlar pahalı hazır sistemlerinden falan uygun olanı varmı acaba alabiliceğim
Mesaj olarak lenevodan pc önermişler ama sakın vatan veya lenevodan bir pc alma zahmetine girme dostum pişman olursun. Lenevo L340 sersiini aldım başlarda performansı harikaydı 2 ay sonra fps değerlerim yerlerde gezmeye başladı 13k verdiğim para şuan çöp oldu tabii o zamanlar sistem ucuzdu şuan bi 28000 tl oldu fiyatı. Lenevodan ilk ve son pc alışım. Donanım arşivinin videolarını izleyerek adamın dizdiği sistemleri satın alabilirsin dostum. Veya bilgisayardan anlayan bir arakdaşın varsa darboğaz yapmayacak bir sistem dizdir kendine.Merhaba arkadaşlar vatandan pc almayı düşünüyorum 20000 tl civarı bir bütçem var fiyatlar pahalı hazır sistemlerinden falan uygun olanı varmı acaba alabiliceğim
bence sen boşver vatanı git ikinci el topla güzel bir pc toplama şansın daha çok artarMerhaba arkadaşlar vatandan pc almayı düşünüyorum 20000 tl civarı bir bütçem var fiyatlar pahalı hazır sistemlerinden falan uygun olanı varmı acaba alabiliceğim
Merhaba arkadaşlar vatandan pc almayı düşünüyorum 20000 tl civarı bir bütçem var fiyatlar pahalı hazır sistemlerinden falan uygun olanı varmı acaba alabiliceğim
Reis O Sistem Güzel Değil Bana Göre İşlemci Okey Ama Ekran Kartı Bulunmayabiliyor O SistemdeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkankam şuna bi
bak istersen yardımcı olabilrisem ne mutlu