2020 Yılında Final Yapacak 4 Popüler Dizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Selam, Evet Yoktum İş Güç Ama Geri Döndüm Artık İcraat Yapma Vakti
İyi Okumalar..

1-xEg9.jpg[1].jpg

1 - Arrow
İlk Yayın Tarihi: 2014
Sezon Sayısı: 8 Sezon

Dizi Gerçektende Harikaydı Aslında, İlk Bölümde Bir Deniz Kazası Yaşanıyor Karakter Öldü Sanılıyor Ama Bir Adaya Yuvarlanmış Bir Adamın Hikayesi Aslında...
Sadece Bumu Tabiki HAYIR!
Ünlü Milyarder PlayBoy Oliver Queen Adada Geçirdiği Süre Zarfında Ki Bu Süre Alışılmışın Dışında Ve Tek Başına Ben Olsam Garanti Öldürürdüm Kendimi
Ki Bu Sevecenli Abimiz Adada Kaldığı Müddetçe Kişiliği İnanılmaz Şekilde Değişmiştir. 5 Yıl Sonra Evine Dönen Queen Ailesine Ve Diğerlerine Eski Oliver Hissidiyatı Vererek
Yeni Kişiliğinden Kimseyi Uyandırmaz. Eski İşlediği Günahların Bedeli Olarakda "Arrow" Kişiliğini Oluşturup Suçlular İle Mücadele Etmek Olmuştur Ama Yetişmenize Gerek Kalmadı.
Çünkü Film Bitti!

15-DMV3.jpg[1].jpg

2 - The 100
İlk Yayın Tarihi: 2014
Sezon Sayısı: 7

Bana Herşeyi Söyleyin Ama Bu Filmi Söylemeyin Be Aga Olay Şu Film Tamamiyle Bir Efsane! Ve Bitiyor Üzücü..

Bu Film'in Sürükleyici Bir Hikayesi Vardır, Dünyada Bir Nükleer Kriz Çıkmıştır Ve Bu Kriz Sonucu Uzaya Her Ülkeden Sayılı Kişiler Çıkabilmiştir.Ve Çıkan Uzay İstasyonları Birleşerek Tek Bir
Ulus'u Oluşturmuşlardır. "ARK" Filmi İzleyenler Neden Bahsettiğimi Anladı Bile... Ardından Ufak Suçları İdamla Kararlaştıran Bu Gemi 18 Yaş Altı İdama Karşı Olduğundan Reşit Olmayanları Hapishane Bölümünde Tutmaktadırlar.
Ve Olay Şu 100 Sene Sonra 100 Kişilik Genci Hayati Bağlantı Teknolojiler İle Dünyaya Gönderme Aşaması Oluştururlar Ve Bu Amacıda Küçük Yaştaki Suçlular Gerçekleştirir.
Dünyaya İndiklerinde Herhangi Bir Nückleer Havası Almayan Bu Genç Toplum Ardından Orada Oba Beyliği Gibi Oba Kurmuşlardır. Ki Fazlasıyla Spoiler Verdim Filmi İzleyin Derim ;)

8-8W05.jpg[1].jpg

3 - Agents OF S.H.I.E.L.D.
İlk Yayın Tarihi: 2013
Sezon Sayısı: 6

Hatırlayın, Avengers Filminde Bir Karakter Ölmüştü Adı "Phil Coulson" İsmi Bir Nerden Hatırladım Bilmiyorum Adamı Burda Diriltiyorlar. Şahane Pamuğu Unutmuşlar :D
Dizi Gayet Açık Strategic Homeland İntervention Enforcement And Logistics Division Kısaca " S.H.I.E.L.D " Ajanlarının Maceraları.

7-ThEs.jpg[1].jpg

4 - Lucifer
İlk Yayın Tarihi: 2016
Sezon Sayısı: 4

Diziyi İzlemedim Bende Açıkçası Bitmesini Bekliyordum İzlemek İçin ;)

Lucifer MorningStar Adlı Karakterimiz "Cehennem" Lord'umuz Olmaktadır; Los Angeles Polis Departmanı İle Birlikte Suçluları Adalete Teslim Etmekle Yükümlüdür Kendisi.
Neil Gaiman Tarafından Oluşturulmuş Olan Lucifer Sandman Çizgi Romanlarında YerAlmaktaydı İlgi Görülünce Solo Çizgi Romanları Piyasaya Sürüldü Çizgi Romanlardan Bilinildiği Üzere
Lux Adıyla Tabir Edilen Bir Bar İşletiyor Kendisi.

Peki Sizlerin Yorumları Neler? Bitmemesi Gereken Dizilermiydi.
Yorumlar Sizin.
Emin Olun Daha Çok Fazlası Var İzin Günlerim Yakında! Ozaman Çatır Çatır Konu Paylaşacağım Emin Olabilirsiniz.
Kolay Gelsin. İnceleyip Göz Attığınız İçin Teşekkür Ederim.

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Abiiii izlediğim tek dizi witcher inşallah bitmez

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Türk dizilerinde arka sokaklar ne zaman bitecek xd

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
The 100'ün 4. sezonuna yeni başladım. Mantık hataları vardı ve sezon 3'te saçmaladılar. Yok ışık şehri yok yapay zeka derken sevdiğim karakterler öldü. Ayrıyetten dizide Clarke'ın üzerine fazla düşülüyor. Normalde yanında kurtaracak birileri olmasa neredeyse her bölüm ölecek bir karakter.
Dizi ışık şehri dışında kesinlikle mükemmel. Anya ve Lexa ölmeseydi keşke...

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İyi ki, izlediğim diziler listede yok :D Bunları izleyenler için üzücü haber.

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
the 100 hâlâ izlediğim bir dizi biteceğini biliyordum zaten Lexanın ölmesi gerçekten çok koydu diziden soğudum mu hayır ama keşke dizi sadece Finn ve Lexanın üstünde dursaydı diyorum her zaman

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Konular değişiyor her seferinde aynı değil ki hem polis dizisi ne bekliyorsun halay mı çeksinler :D
Final yapsınlar artık niye boş yapıyorlar nasıl konular değişiyor aynı konular
Forumda söylemek istemiyorum ama "uyuşturucu , terör , kavga , mafya , cinayet " konuları

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Final yapsınlar artık niye boş yapıyorlar nasıl konular değişiyor aynı konular
Forumda söylemek istemiyorum ama "uyuşturucu , terör , kavga , mafya , cinayet " konuları
Sevenleri çok bende dahil :D dediğin zor :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Okadar Emin Olma Derim 2. Partını 10 Bölümden Oluşturacağım İçlerinden En Az Birtanesinin Çıkacağından Şüphem Yok.
Hayırlısı bakalım dostum, bekliyorum :D Game of Thrones dizisinden sonra bir daha üzülmem umarım. Dilerim sevdiğim bir dizi final yapmaz artık; en azından şimdilik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...