- Konuyu başlatan
ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Evet Ben O Telefonu Almayı Düşünüyordum...Xiaomi not 8 pro 2600-2700 fiyatı var ama kesinlikle fiyat performans telefonu
Evet Ben O Telefonu Almayı Düşünüyordum...Xiaomi not 8 pro 2600-2700 fiyatı var ama kesinlikle fiyat performans telefonu
Önemli Değilde.Aklındaki Telefon Markalarını Googledan Karşılaştırıp Al.(ör: p20 lite vs samsung a10) gibiBilgiler İçin Çok Sağ Olun Hakkınızı Helal Edin...
Nasıl Yani Anlamadım...iphone 11 pro bambaşka bir şey yapmış adamlar
iphone 11 pro şuan için en iyi telefondur iphone 12 proyu çıkarana kadarNasıl Yani Anlamadım...
Telefon İstediğin Kadar Güzel Olsun Ama Parası...iphone 11 pro şuan için en iyi telefondur iphone 12 proyu çıkarana kadar
Onu Almayı Düşünüyorum Zaten...Redmi Note 8
2339 Tl
haklısınız ama tam anlamıyla her iş için kullanılabilirTelefon İstediğin Kadar Güzel Olsun Ama Parası...
Ah Ah Diyorum Ki Telefon Araba Parası Yani Vermeye Değmez...haklısınız ama tam anlamıyla her iş için kullanılabilir
İlk Sayfamdaki Bütçemi Yazmıştım Lütfen Ona Göre Mesaj Atın...Huwaei p40 pro çok efsane bir şey
Bir Bakmam Lazım Telefona...oppo reno z2
OOO Dolar Artınca Telefonun Fiyatıda Artıyor Demi Eyvah O Zaman Benim Bir An Önce Almam Gerekiyor...Xioami redmi note 8 pro 2.500 TL di en son şimdi ne kadar oldu bilmiyorum dolar attığı için