2021 Yılında Csgo oynanırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
CS:GO artık ölü bi oyun valve en başta hata edip oyunu ücretsiz yaptı kendi topuğuna sıkıp ilerledi hiç bir zaman da hileleri düzeltmeyi planlamıyor ara da operasyon moperasyon uyduruk uyduruk ayarlar falan getiriyor faceit esea falan oynarsın onun dışında oynancak bi oyun değil artık öldü.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rank kasmak için oynanmaz eğlencesine oynanır çünkü hile çok var sıkıntı

Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Az önce CS:GO'dan çıktım üç oyun girmiştim üç oyunda da hem rakipte hem de bizde 2 hile vardı. Yani oyun artık çok saçma bir hal aldı, eğer ki CS:GO oynamak istiyorsan FaceIT ya da benim param var yüksek-zirve'de bir oyun istiyorum dersen Steamden ESEA' platformuna bakabilirsin.

Not: Tahminimce zaten platformları biliyorsundur belki bilmeyen vardır diye söylemek istedim küçümseme yok ortada. :uwuwink:

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hilecilere karşı sabırlıysan oynanır hileciler canını sıkıyosa hile açmadan oynamaya kalkışma derim çünkü oyunda hakkıyla oynayan nerdeyse bi kişi bile kalmamış adam birine sinirleniyo açıyo hileyi önüne geleni vuruyo oynayacaksan valorant oyna derim o oyunun ban sistemi daha iyi ve yeni oyun olduğu için daha piyasada çok hilesi yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile var zevk vermiyor kardeşim. Hile olsa bile aimbot olmayacak o tatlı olur. Oynamayı bilmeyen bile aimle oynuyor buda zevk bırakmıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
csgo oynanir ama takimla oynanir ruslar geliyor ve hep seni kickliyor wingmande 2 hs atinca rep yiyorsun gecen arabik bir arkadaşla taniştim şimdi wingman oynuyoruz ayrica hile kullananlar aiden global suprem olmasin ban yer benden tavsiye 3 aydir 1 maac alip 1 mac saliyom gumuşum 3 aydirda ban yemedim

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
paralı güzel hvh hilen varsa oynanır free cracklı kullanırsan oynanmaz :)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kanka oynanır bence hileler için geliştirme yapabilirler belki ama Ruslara nasıl çare bulucaklar..
Post automatically merged:

kanka oynanır bence hileler için geliştirme yapabilirler belki ama Ruslara nasıl çare bulucaklar..

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkassiz sarmiyor be kanka

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlarınla beraber zevkine oynarsın bundan öteye gitmez, çok fazla hile var ve oyun çok tekrar ediyor.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Geçen arkadasla girelim dedik her yer Mevlana kaynıyor ve bunun önüne geçmiyor cs bunun yüzünden oynanmaz her el hile gelmesi garanti oyunda

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Evet, hala çok sayıda oyuncu var. Csgo'nun şu anda 1 milyon oyuncusu var

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oynanmaz be sıktı iyice oynayan kendini ciddi adam sanıyor 10 yaşında çocuksun işte anlamıyo bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...