CS:GO artık ölü bi oyun valve en başta hata edip oyunu ücretsiz yaptı kendi topuğuna sıkıp ilerledi hiç bir zaman da hileleri düzeltmeyi planlamıyor ara da operasyon moperasyon uyduruk uyduruk ayarlar falan getiriyor faceit esea falan oynarsın onun dışında oynancak bi oyun değil artık öldü.
Az önce CS:GO'dan çıktım üç oyun girmiştim üç oyunda da hem rakipte hem de bizde 2 hile vardı. Yani oyun artık çok saçma bir hal aldı, eğer ki CS:GO oynamak istiyorsan FaceIT ya da benim param var yüksek-zirve'de bir oyun istiyorum dersen Steamden ESEA' platformuna bakabilirsin.
Not: Tahminimce zaten platformları biliyorsundur belki bilmeyen vardır diye söylemek istedim küçümseme yok ortada.
Hilecilere karşı sabırlıysan oynanır hileciler canını sıkıyosa hile açmadan oynamaya kalkışma derim çünkü oyunda hakkıyla oynayan nerdeyse bi kişi bile kalmamış adam birine sinirleniyo açıyo hileyi önüne geleni vuruyo oynayacaksan valorant oyna derim o oyunun ban sistemi daha iyi ve yeni oyun olduğu için daha piyasada çok hilesi yok
csgo oynanir ama takimla oynanir ruslar geliyor ve hep seni kickliyor wingmande 2 hs atinca rep yiyorsun gecen arabik bir arkadaşla taniştim şimdi wingman oynuyoruz ayrica hile kullananlar aiden global suprem olmasin ban yer benden tavsiye 3 aydir 1 maac alip 1 mac saliyom gumuşum 3 aydirda ban yemedim