Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 TL yatırıyorsun yaklaşık 10 15 dk kasa açıyorsun,kasanın içinden çıkan kasanın içinden çıkan kasanın kasasının kasasını açıyorsun ve oyunu oynamadan sıkılıp oyundan çıkıyorsun.
Ben uzun süre sonra girdim ya ben oyunu unuttum ya da oyunun oynanışı değişmiş, zaitsev+stout pt oynardım zamanında ama uzun süre geçtikten sonra girdim aim e oturtamıyorum kafayı. Oyun hala pay 2 win duruyor iyice boku çıkmış, sadece 1 tane dolu server var diğerleri boş.
Bro şöyle söyleyeyim 30 tl atıyorsun oyuna hesabın on numara diziliyor tam oyuna girip oynayacaksın ki biri sana tuşlu kafa dediğimiz yazılımla başa kafa atıyor boşver yani gta san andreas oyna daha iyi
Yıl olmuş 2022 woftü mü kaldı artık,wolftü eskiden güzeldi herkesin mutlu, mesut oynadığı zamanlardı ama hilesiz oynanmayan pay2 win olarak para hırsından kendi kendini bitiren bir oyun oldu.
Uslu bir çoçuk olup oyuna nakit çektikten sonra wolftü de şirinleri bile görebilirsiniz