- Yasaklandı
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Umarım konuyu doğru yerde açmışımdır. Ve de konum silinmez cidden beleşe İnternete ihtiyacım var telefondan olur pcden olur kesin bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Combolist mi?yok. combolist hazırlayıp otomatik deneme yaptırabilirsin uzun sürer bulmama ihtimali de yüksek
wifi kırmadaki terimi farklıydı sanırım evet. wifi kırma usbleri oluyor linux işletim sistemi ile combolistte olan her şifreyi otomatik olarak deniyor programCombolist mi?
belli numaraları deniyor demi benim dediğim uygulamada böyle çalışıyor zaten belirli anahtarları deneyerek 2-3 dk içinde şifreyi kırıyor eğer modemle uyumluysa anahtarlarwifi kırmadaki terimi farklıydı sanırım evet. wifi kırma usbleri oluyor linux işletim sistemi ile combolistte olan her şifreyi otomatik olarak deniyor program
evet saniyede birden fazla şifreyi aynı anda deniyor doğruysa kırmış oluyorsunbelli numaraları deniyor demi benim dediğim uygulamada böyle çalışıyor zaten belirli anahtarları deneyerek 2-3 dk içinde şifreyi kırıyor eğer modemle uyumluysa anahtarlar
aynn aga böyle çalışıyorevet saniyede birden fazla şifreyi aynı anda deniyor doğruysa kırmış oluyorsun
geçen seneye kadar olan şey şimdimi olmuycakkanka 2023 olmuş bence öyle şeyler artık kalmamıştır diye düşünüyorum
olucak diye birşey yok ama her şeye de o şekilde güvenip indirmesin bencegeçen seneye kadar olan şey şimdimi olmuycak![]()
play storeda bulunan uygulama play store hertürlü taramadan geçiriyor zaten ne gibi bir sorun olabilir ?olucak diye birşey yok ama her şeye de o şekilde güvenip indirmesin bence
sadece kendi fikrimi söyledim kankaplay storeda bulunan uygulama play store hertürlü taramadan geçiriyor zaten ne gibi bir sorun olabilir ?
evet google play storedenmi ne yüklemiştim komşunun wifini kırmıştım bedavadan bağlanıp giriyordumknk önceden telefonda telefonda wps/wpa tester diye bi uygulama vardı android 5 ve 7 arasında kullanılabiliyordu rootsuz diğer sürümlerde rootlu olması lazım ama oda hepsini kırmıyordu yeşil olanlar kesin kırılıyordu bazende sarılar kırılıyordu yani baya bi kullanmıştım az ekmeğini yemedim