2024 yılı sizin için nasıl gidiyor şu an?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hasta olarak başladim hala hastayim bi̇ türlü İyi̇leşemedi̇m yani̇ berbat

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
gün geçtikçe kötüleşiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk çok güzel bir soru. Ve cidden iğrenç gidiyor. 2023 ün haziran ayından beri hayattan hiç keyif almamaya başladım. Maddi açıdan rahat olmama rağmen mutlu değilim çok fazla stres yapmaya başladım anlamadığım bir şekilde. Dışarıdan bakıldığında harika Bi hayatım gozuksede bilmiyorum her şeyden çok sıkıldım ve yoruldum. Artık geceleri yatamaz oldum. Sürekli uykumu düzene soksam bile tekrar tekrar uyku düzenimi bozuyorum. Sabah çok önemli bir bütüm var ve 10 gündür ona çalışmaya çalışıyorum. Ama şurada kalan son 4 saatim olmasına rağmen hala çalışmıyorum. Part time çalıştığım bir mekanda artık çalışmıyorum resmen sadece ot gibi yaşamak istiyorum. Çevremde karşı cins arkadaş istiyorum sonra onları bilerik kendimden uzaklaştırıyorum aynı zamanda hemcinslerimede bunu yapmaya çalışıyorum aslında genel olarak herkesten uzak kalmak istiyorum ve artık kimseyle derdimi paylaşmıyorum çünkü bu beni daha fazla üzüyor. Anlatacak daha çok şey var ama bilmiyorum galiba tırlatıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Stabil knka her zaman ki gibi 7/24 çalışarak geçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Finaller ayrı dert proje peşinde koşmak ayrı dert. her an meşgulüm keşke şu lolü de oynamasam

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yeni asgari ücretin iş verenime göre yüksek olması sebebiyle işten çıkarıldım. Kötü gidiyor şuan

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Şimdilik ikinci aya geçtik geçen seneden pek te bir farkı yok zaman her zamanki gibi çok hızlı geçiyor geçen sene yaptığım gibi lolde boost işine devam ediyorum.

Üye
2 HİZMET YILI
hiç birşey yok sadece günlük rutinlerim neyse onları yapıyorum ve sanırım bu yılda böyle stabil geçecek

Üye
2 HİZMET YILI
1. Aydan iyi birşey göremedim diğer aylar ne olur bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...