Bölümüm gereği bunu kullanıyorum hocam ben (grafik tasarım öğrencisiyim)Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.
hocam bu işlemci yerine intel i5 12 nesil 12500h alırım daha iyi değilmi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvar hocam güzel bir laptoptur yeni işlemcili bi bakabilrisiniz
Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.
Ben hep AMD kullandım o yüzden bir şey söyleyemem hacı, ama AMDyi soracak olursan ben memnunumhocam laptop serisinde amd işlemcimi yoksa intelmi son nesil olarak
monsterın 2.el a5 v1.1 aldım 5 milyara şuan daha üst modellerini alabilirsin 2. el olarak tavsiye ederimArkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
Masaüstünde bende öyle ama güçlü bir laptop hiç kullanmadım o yüzden soruyorum ikisini kullanan varsa bilirler belki hocam.Ben hep AMD kullandım o yüzden bir şey söyleyemem hacı, ama AMDyi soracak olursan ben memnunum
Hocam bilgim yok ama asla ve asla Acer almayın adamı pişman eder sıcaklık masaüstünde 98 dereceye çıkıyor saygılar.Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
dikkate alacağım bir konu oldu ısınma çözümü olarak monster zaten orası netHocam bilgim yok ama asla ve asla Acer almayın adamı pişman eder sıcaklık masaüstünde 98 dereceye çıkıyor saygılar.
Soğutma fanı unutmayalım hocam çok işe yarıyor almışken iyisini almanızı tavsiye ederim bir önerim var Rampage Tornadodikkate alacağım bir konu oldu ısınma çözümü olarak monster zaten orası net