Üye
hocam bende asus fx516pc var rtx 3050 li var üstünde canavar gibi
Evet ama fiyat biraz daha artar diye düşünüyorum ve bunun donanımlari iyihocam bu işlemci yerine intel i5 12 nesil 12500h alırım daha iyi değilmi?
Hocam yazılım ve oyun amaçlı bazen render olabilir video ile nadir işler oluyor teşekkürlerHocam, Dizüstü bilgisayarını en çok hangi amaçla kullanacaksınız? Ona göre yardımcı olmak istiyorum.![]()
Tam 20.000 TL'ye buldumHocam yazılım ve oyun amaçlı bazen render olabilir video ile nadir işler oluyor teşekkürler
Hocam, kusura bakmayın ama MSI alma şansı olan birinin Monster gibi saçma bir tercih yapacağını düşünmüyorum. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, klavye ve soğutma açısından MSI, Monster'ı kolaylıkla geçer.monsterdan şaşma tulpar serisine bak en verimli laptop msı falan hıkaye
hocam bence güzel 1 ürün 19.499,00 TLArkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.
monster dan olmada hangi markayı alıyosan al balon onlarArkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.
Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz