Tam 20.000 TL'ye buldum . Şanslısın! Seni üzmeyecek bir marka ve dış görünüşü açısından da aşırı estetik duruyor. 12. nesil i5 işlemcisi ve RTX 3050 ekran kartı var. Şöyle bir seçeneğimiz daha var: 1.000 TL daha ekleyebilirsen 3060'lı halini alabilirsin. Ancak, onun da şöyle bir dezavantajı mevcut: içerisinde Ryzen 5 5600H işlemci bulunuyor. İşlemci iyi güzel hoş, seni üzmez, işlerini görür. Ancak, i5 12500H'ın gerisinde kalıyor. Aşağıda işlemcileri karşılaştırdığım linki bırakacağım, kontrol edip kararını verebilirsin. Şunu da söyleyeyim, aralarında uçurum farkı yok, ama 3050 benim içime pek sinmediği için bu laptop'u da eklemek istedim.
Hocam, kusura bakmayın ama MSI alma şansı olan birinin Monster gibi saçma bir tercih yapacağını düşünmüyorum. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, klavye ve soğutma açısından MSI, Monster'ı kolaylıkla geçer.
Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.
Arkadaşlar 20k bütçem var önereceğiniz pişman etmez dediğiniz kullandığınız laptop linki atabilirmisiniz
not: masaüstü al diyenler zaten var iş gereği laptop almam lazım teşekkürler iyi forumlar.