20'lik diş ne kadar sürede tamamlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 gündür sağ üst en arka taraftan yanağıma sivri bir diş değiyor. Yemek yerken rahatsız oluyorum ama çok rahatsız edici değil. Acı ve ağrı yok. Alttaki dizeme baktım ve bu dişin fazlalık olduğunu fark ettim. Tahminimce yeni çıkıyor . Sizce ne kadar sürede tamamlanır? Sadece yemek yerken rahatsız ettiği için şu anlık çektirmeyi düşünmüyorum. Daha iyi anlamanız için paintten çizdim şu an bu evrede hatta biraz daha ufak sadece ucu görünüyor. ve yanağıma değiyor.
Yaş 23.

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2 gündür sağ üst en arka taraftan yanağıma sivri bir diş değiyor. Yemek yerken rahatsız oluyorum ama çok rahatsız edici değil. Acı ve ağrı yok. Alttaki dizeme baktım ve bu dişin fazlalık olduğunu fark ettim. Tahminimce yeni çıkıyor . Sizce ne kadar sürede tamamlanır? Sadece yemek yerken rahatsız ettiği için şu anlık çektirmeyi düşünmüyorum. Daha iyi anlamanız için paintten çizdim şu an bu evrede hatta biraz daha ufak sadece ucu görünüyor. ve yanağıma değiyor.
Yaş23
Hocam dediğinin aynısı bendede yaşandı onlar bildiğim kadarı ile çok uzun sürede gelişiyor fakat çok çok rahatsız etmiyorsa bir işleme gerek yok sen yinede tanıdıklarına vs. de sor.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dua et bu şekilde çıkıyor bende böyle geçiren şanslı kişilerdendim. Çok uzun sürmüyor zaten birkaç gün sonrasında fark ettirmeyecek kadar az hissediyorsun. Maksimum 1 haftaya oturdu benimki sonrasında yavaş yavaş yükselmeye devam etti.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
20lik diş çok pis birşey ağrısıda kötü oluyor oluşumu iste 15 ila 30 gün diyebiliyorum bu süreç uzayadabilir geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yarına randevu aldım bilir kişiye sormak lazım teşekkürler.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Müthiş bi çizim ve anlatım :D Dostum 20'lik dişler genelde hiçbir insanın ağız yapısına uymaz çok nadirdir çekilmediği çekilmesi de çok acılı bir süreç değil ben 21 yaşındayım çıkmadılar ama çektiren arkadaşımla sürekli dişçiye gidiyorduk onun dişleri için 3-5 saniye bir anesteziyle pıt diye alıyor dişçi tabii ki buradaki kullanıcıların demesiyle olacak iş değil en iyisi bir doktor bakıp çekilmeli mi çekilmemeli mi karar vermeli.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
genelde ameliyatla çekiyolar ama

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kankam 20 lik dişi yüksel ihtimalle çektiriyor insanlar çünkü hem diğer dişleri sıkıştırıp yerlerini kaydırıyor yani dişlerin yamuk duruyor hem de yemek yerken rahat ediyor dediğin yer yanağını içten ısırıyorsun büyük ihtimalle bir süre sonra şişebilir yanağın en azından ben de öyle olmuştu umarım sen daha basit bir şekilde kurtulursun bu durumdan geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Dış agrısı cok kötü aga geçmis olsun

Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Yaş 23.

Ekli dosyayı görüntüle 75811
Benim de aynı şekil hatta dilimle değince çok keskin hissettiriyor birkaç kez dilimi kestim bıraktım kendi haline büyüyünce düzelmezse doktora gideceğim sen de öyle yap bence

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sürekli git gel yapıyor o ağrı benim yaşım 19 o dişin bitti yerde böyle 1 2 ay geçtikden sonra 1 2 günlük felaket bi açı geliyor sürekli git gel yapıor ama böyle aslaa bitmiyor sürekli devam ediyor ucu daha cıkmadı gözükmüyor bişey ama çok açıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum çok lanet bir şey eczaneye ve doktora sordum kaç defa yapabileceğimiz bir şey yok çekeceksin ağrısını acısını olanı dediler sonrasında da ameliyatla çekiyorlar aşırı kötüyse ama çok şanslıysan ağzına bi boşluğa yerleşip orda hissetmezsin bile onu

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende çok ağrı yaptığı için çektirmiştim ama dediğin gibi çok problem olmuyorsa kalsın bence, kısa bir süre içinde rahatsız etme hissi geçer diye tahmin ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bugün doktora gittim dediğim diş çürükmüş ve 2 tane daha 20lik dişimi gördü birisi gömülü. Dişimi çekmedi... Diş cerrahına yönlendirdi. Sanırım korktu bilmiyorum. 2-3 gün sonra başka bir doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum. Umarım çeker alt tarafı bir diş yahu bunun için eğitilmiyor mu bu insanlar.. Ameliyat falan yok vuracak iğneyi çekecek işte. neyse böyle işte. Allahtan ağrı sızı yok .Herkes ağrıdan muzdaripmiş :D
Post automatically merged:

Benim de aynı şekil hatta dilimle değince çok keskin hissettiriyor birkaç kez dilimi kestim bıraktım kendi haline büyüyünce düzelmezse doktora gideceğim sen de öyle yap bence
Gittim bugün dişim çürükmüş ama çekmedi diş cerrahına yönlendirdi.1 doktora daha gidicem tanıdığımız o da aynısını ders mecburen araştırma üniversitelerine yolculuk görünüyor ilçemde devlette çalışan diş cerrahı yok hatta ilde 1 tane diş cerrahı görünüyor e nabızdan :D "manisa". Yakında o da kaçar...

Son düzenleme:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
uzun sürede çıkıyor diye biliyorum ama yüzde 90 çekiliyor çünkü diğer dişe ya da diş etine zarar verip iltihaplanma yapabiliyor en iyisi bi dişçiye gidip baktırmak

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knka direk dişçiye git yoksa cok cekersın dişlerini bile yamultur o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...