20'lik diş ne kadar sürede tamamlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Acısına dayanamıyorsan çektir bence ama dişinol diye bir ilaç var öneriyorum gerçekten hafifletiyor acıyı kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
17 Yaşımda ilk 20liği çıkarttım ve 2 sene ardından 19 yaşındayken ikinci yirmiliğimi çıkartmıştım ikiside üst çenemde çıktı çizimini yaptığın şekilde çıkmıştı sivri ve yanal bi şekilde büyüme gösterdi bi süre sonra ağrısından duramaz hale geliyorsun dostum çoğu dişçi etini yarıcaz filan gibi ekstra para alacağı şeylerden bahsediyor ne etimi yardılar nede kestiler anestezi sonrası doktor penseyle kanırta kanırta çekti çıkarttı kurtuldum yani yirmilik dişin ağrı yapmıyorsa yemene içmene engel olmuyorsa bi sıkıntı olmaz ilelreyen zamanlarda zaten çürüyecek ve kırılacak ama problemse direkt çektirmeye gitmeni öneriyorum diş cidden sıkıntılı bir durum insanda. teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Benimkiler yaklaşık 10 senedir çıkmaya çalışıyor bu süreçte çok ağrı çektiğim de oldu ama son çare çektirmek te buldum eğer gömülü ise operasyonla alıyorlar değilse çok kolay bir şekilde çekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
tamamlanmayabilir kişiden kişiye değişiyor yer yoksa ağrı yapmaya devam eder çektirmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çektirmeni öneririm çok uzun sürebilir
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çevremde bunun ağrısını çok çeken oldu ama benim sadece 2 gün falan sürdü normalde dişim de ağrımaz şaşırmıştım o sırada meğerse 20 lik dişimmiş çektirmedim mutlu mesut yaşıyoruz şuan. Tabi sıkıntı çıkarırsa çektirmekte fayda var hekimler de çekme taraftarı sanırsam.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nalet bir diş. 32 yaşındayım, dişçi korkumdan hala gidip baktırmadım ama ara ara yanakta kesik yaparak kendini belli ediyor. kurtulsam iyi olacak. çıktığını 25 26 yaşlarında fark etmeye başlamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...