Üye
Merhaba dostlar. Bütçeyi başlıkta belirttim. Yayın açıp oyun oynayabileceğim sağlam performanslı bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinize açığım teşekkürler. 
Al bunu gönül rahatlığıyla kullan yayınını aç hocam hiçbir problem yaratmaz işlemci ekran kartı ram falan işini görür rahatlıkla belki ram'e ihtiyaç duyarsan 32 ye yükseltebilirsin onun dışında 10 numara pcAsus TUF Gaming B550M-EMerhaba dostlar. Bütçeyi başlıkta belirttim. Yayın açıp oyun oynayabileceğim sağlam performanslı bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinize açığım teşekkürler.![]()
Şimdi elimde Laptop var bununla Yayın açıp, Masaüstü PC ile sadece oyun oynamayı düşünüyorum. HDMI ile bağlayabileceğim söylendi. Böyle birşey yapabilirsem sadece oyun bilgisayarı önerisi olarakta önerir misiniz bu sistemleri, yoksa performans yükseltecek farklı önerileriniz olur mu?Al bunu gönül rahatlığıyla kullan yayınını aç hocam hiçbir problem yaratmaz işlemci ekran kartı ram falan işini görür rahatlıkla belki ram'e ihtiyaç duyarsan 32 ye yükseltebilirsin onun dışında 10 numara pcAsus TUF Gaming B550M-E
AMD Ryzen 5 5600X
4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual O8GD6X 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram
GeIL 512GB Zenith P3L NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1500MB M.2 SSD
GameBooster GB-G5170B 600W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
ben hazır aldım daha yeni rtx3050 ve i5 10. nesil +klavye +monitör toplamda 20 k vermiştim (165 hz monitör)Merhaba dostlar. Bütçeyi başlıkta belirttim. Yayın açıp oyun oynayabileceğim sağlam performanslı bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinize açığım teşekkürler.![]()
hocam bu sistem 1 yıl önce 13 bin tl imiş şuan 30 bin tl bence güzel sistem i5 yerine i 7 alırsın bide daha iyi olur ama bütçeyi geçiyor yapçak bişey yokMerhaba dostlar. Bütçeyi başlıkta belirttim. Yayın açıp oyun oynayabileceğim sağlam performanslı bilgisayar toplamak istiyorum. Önerilerinize açığım teşekkürler.![]()