21 Yaşında Abinizden Kardeşinizden Hayat ile ilgili Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
kral sağol tavsiye içinde script ile hesap kasıp satmak mantıklı değil be sanki normal bi işte çalışsan daha iyi olur sanki lolden daha az yorar ve mentalini korur xd

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çalış çalış nereye kadar yoruluyor insan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
21 yaşında verebildeceğin max örnek bu mu şaka gibisiniz ama şunu demeliyim ki 250 tl ile günü kurtarmak bile zor ya okuyun meslek sahipi olun yada ustası olabileceğiniz bir işe hemen başlayın

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
sen tavsiye verme knk .D

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dropshipping Başlıcam Ben Sanal Pazarlama Felan Baya Parası Var Diyorlar Aga

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
katılıyorum 20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu nasıl tavsiye dostum 25 tl ye alıp 250 tl ye satıyorsun ayda 1.5 bile kazanamıyosun fatura,ev,gıda bunları nasıl karşılıyosun merak ediyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kral sağol tavsiye içinde script ile hesap kasıp satmak mantıklı değil be sanki normal bi işte çalışsan daha iyi olur sanki lolden daha az yorar ve mentalini korur xd
script ile hesap al sat işini 14-15 yaşında boş zamanlar geçiren insan iyi yapar fakat 30 yaşlarında bir insan çalışması daha daha mantıklı.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
script ile hesap al sat işini 14-15 yaşında boş zamanlar geçiren insan iyi yapar fakat 30 yaşlarında bir insan çalışması daha daha mantıklı.
yani bende öyle düşünüyorum hani 18 yaş altı olursun seni 2k ya köpek gibi çalıştırırlar çalışmazsın lol hesabı satarsın anlarımda 20 25 yaşında olup kasmak saçma bence bi sağlam iş bulup en kötü asgari ücretle çalışmak lol gelirinin 5 10 katı yapıyor daha fazlada olabılır ne kadar kazandıgına gore değişir ama tabi herkesin kendi kararı bunu sorgulamak bize düşmez.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hayat ile ilgili tavsiyen bu olmamalı. Herşey çalışıp okumaktan geçer. Okulunuzu okuyun dersinize çalışın, Bu yaptığın iş tamamen geçici. Sana, pasif gelir sağlamaz hobileriniz için her daim zaman ayırabilecek durumda olacaksınız, Sosyal hayata karışın ve hayatı doya doya yaşayın, günlük hayatınızda saygılı efendi bir çocuk olun dertten beladan uzak durun birşeye bağımlılık duymayın ve olgun olun, Saçma sapan haraketler yapmayın hayata karşı siz kazanın. Kuzenlerim 13 14 yaşlarında aşırı fazla oyun bağımlısıydı okumadı gitti istanbulda sağlık okumaya başladı. Adam tefeciye bulaştı borç üzerine borç. Barlarda play boy olarak geziyor kız peşinde. Adamın daha kendisine hayrı yok okuyup bi adam olsaydı bu durumda olmazdı.

Son düzenleme:
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Okuyamıyorum diyen varsa gitsin sanayide çalışsın çok deli para dönüyor oralarda ytd.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Okuyamıyorum diyen varsa gitsin sanayide çalışsın çok deli para dönüyor oralarda ytd.
Evet millet arabadan anlamadığı için aşırı yüksek kar koyup alabılıyorsun parasını ve genelde yapıyorlar tanıdıklarım var

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet millet arabadan anlamadığı için aşırı yüksek kar koyup alabılıyorsun parasını ve genelde yapıyorlar tanıdıklarım var
Aracımın zincir değişimini yaptırmıştım geçen sene tüm parçalar yağ soğutucusu vs. dahil 2,5k tutmuştu adam el emeği 4k almıştı yaptığı şey motor indir bindir gerisi basit işlemler bana göre

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
evet evet bundan bahsediyorum aşırı yüksek fiyat belirleyebiliyorlar kafalarına göre

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
21 yaş, akıl verebilecek bir yaş aralığı değil. Daha çocuk sayılırsın dostum. Verdiğin tavsiyeler de herkesin bilmesi ve yapması gereken şeyler.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Geçen 1k lık malzemeye 2.5k istedi neymiş 1.5k işcilikmiş maşallah kanka malzemeden fazla alıyorlar işcilik ücreitni
sen olayı yanlış anladın kardeş 2,5k sadece malzeme parası ve 4k dediğim para sadece işçilik parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...