kral sağol tavsiye içinde script ile hesap kasıp satmak mantıklı değil be sanki normal bi işte çalışsan daha iyi olur sanki lolden daha az yorar ve mentalini korur xd20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz
ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
sen tavsiye verme knk .D20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz
ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
katılıyorum 20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
script ile hesap al sat işini 14-15 yaşında boş zamanlar geçiren insan iyi yapar fakat 30 yaşlarında bir insan çalışması daha daha mantıklı.kral sağol tavsiye içinde script ile hesap kasıp satmak mantıklı değil be sanki normal bi işte çalışsan daha iyi olur sanki lolden daha az yorar ve mentalini korur xd
yani bende öyle düşünüyorum hani 18 yaş altı olursun seni 2k ya köpek gibi çalıştırırlar çalışmazsın lol hesabı satarsın anlarımda 20 25 yaşında olup kasmak saçma bence bi sağlam iş bulup en kötü asgari ücretle çalışmak lol gelirinin 5 10 katı yapıyor daha fazlada olabılır ne kadar kazandıgına gore değişir ama tabi herkesin kendi kararı bunu sorgulamak bize düşmez.script ile hesap al sat işini 14-15 yaşında boş zamanlar geçiren insan iyi yapar fakat 30 yaşlarında bir insan çalışması daha daha mantıklı.
Hayat ile ilgili tavsiyen bu olmamalı. Herşey çalışıp okumaktan geçer. Okulunuzu okuyun dersinize çalışın, Bu yaptığın iş tamamen geçici. Sana, pasif gelir sağlamaz hobileriniz için her daim zaman ayırabilecek durumda olacaksınız, Sosyal hayata karışın ve hayatı doya doya yaşayın, günlük hayatınızda saygılı efendi bir çocuk olun dertten beladan uzak durun birşeye bağımlılık duymayın ve olgun olun, Saçma sapan haraketler yapmayın hayata karşı siz kazanın. Kuzenlerim 13 14 yaşlarında aşırı fazla oyun bağımlısıydı okumadı gitti istanbulda sağlık okumaya başladı. Adam tefeciye bulaştı borç üzerine borç. Barlarda play boy olarak geziyor kız peşinde. Adamın daha kendisine hayrı yok okuyup bi adam olsaydı bu durumda olmazdı.20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
Evet millet arabadan anlamadığı için aşırı yüksek kar koyup alabılıyorsun parasını ve genelde yapıyorlar tanıdıklarım varOkuyamıyorum diyen varsa gitsin sanayide çalışsın çok deli para dönüyor oralarda ytd.
Aracımın zincir değişimini yaptırmıştım geçen sene tüm parçalar yağ soğutucusu vs. dahil 2,5k tutmuştu adam el emeği 4k almıştı yaptığı şey motor indir bindir gerisi basit işlemler bana göreEvet millet arabadan anlamadığı için aşırı yüksek kar koyup alabılıyorsun parasını ve genelde yapıyorlar tanıdıklarım var
evet evet bundan bahsediyorum aşırı yüksek fiyat belirleyebiliyorlar kafalarına göreAracımın zincir değişimini yaptırmıştım geçen sene tüm parçalar yağ soğutucusu vs. dahil 2,5k tutmuştu adam el emeği 4k almıştı yaptığı şey motor indir bindir gerisi basit işlemler bana göre
Geçen 1k lık malzemeye 2.5k istedi neymiş 1.5k işcilikmiş maşallah kanka malzemeden fazla alıyorlar işcilik ücreitnievet evet bundan bahsediyorum aşırı yüksek fiyat belirleyebiliyorlar kafalarına göre
sen olayı yanlış anladın kardeş 2,5k sadece malzeme parası ve 4k dediğim para sadece işçilik parasıGeçen 1k lık malzemeye 2.5k istedi neymiş 1.5k işcilikmiş maşallah kanka malzemeden fazla alıyorlar işcilik ücreitni
hocam ahahaha o neymiş ayrı bir seviye busen olayı yanlış anladın kardeş 2,5k sadece malzeme parası ve 4k dediğim para sadece işçilik parası
yanlış anlamışım bu arada kusura bakma. Kanka yani ne denebilir ki naptın pekisen olayı yanlış anladın kardeş 2,5k sadece malzeme parası ve 4k dediğim para sadece işçilik parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?