[ÇALIŞMIYOR] CSGO Rozet/Exp/Level Bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Sosyal
vallaha yapanlara helal olsun ama çok uğraştırıcı gibi görünüyor yapmaya değermi bilmiyorum

Uzman Üye
Hoca eline sağlık çok güzle olmuş ta vac bukadar hızlı kasılmayı fark edip maçlara göz gezdirme durumu olmazmı ban açıklamasını okudum ama böyle bi açıklama göremedim

Donator
Ödüller
3
Thank you for your effort, thank you for sharing this knowledge with everyone, I am happy to see such beautiful people.

Onaylı Üye
Ödüller
3
çok teşekkürler ne zamandır bu botu arıyodum hesabım güzel görünsün diye sağolun

Üye
Çalıştırabilen varmı varsa acil banada ulasırsanız sevinirim.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
3
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum herhangi bir ban durumu yaşamadım, aynı şekilde aylardır kullanan insanlardada öyle. Hile ram’e bir okuma yada yazma yapmıyor sadece macro mantığı ile çalışıyor. O yüzden güvenli.

hile iconu yüklenmemiş gibi duruyor, eve geçince aynı yoldaki iconu eklerim.
icon yüklenmese bile inject olması gerekmez mi ?

Üye
Güzel içerik lobi oluşturmayı nasıl yapacağız 5V5 olması gerekmiyor mu neden 12 hesap açıyoruz totalde ayrıca lobby 1 deyince 5 hesap giriyor fakat lobby 2 diyince iş biraz karışıyor lobby 2 liderini diğer 4 lobby 2 deki hesap ile arkadaş mı eklemek gerekiyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.