ne yapılabilir ki verdim yaptırdım arabayı el mahkumyanlış anlamışım bu arada kusura bakma. Kanka yani ne denebilir ki naptın peki
adam şimdi doğru sölüyor haklı yani20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz
ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
30 yaş evlılık ıcın en idaeli genclıgı yaşamak lazımHaklı 20 ile 30 yaş arasında evlilik yapmakta saçma tabi olgun değil isen
Valla sesli güldüm ya çok haklı yorum.kral sağol tavsiye içinde script ile hesap kasıp satmak mantıklı değil be sanki normal bi işte çalışsan daha iyi olur sanki lolden daha az yorar ve mentalini korur xd
knk bu nasıl iş ya koptum aksjdhasjkhdajksdhkajsd allah seni ne koparsın e mi ?20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz
ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
doğrudur hocam valla ben öğrenciyim daha 20 lere gelmedim ne yapacağımı bilmiyom20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur
bu daha iyi işteÇalışma için vereceğin örnek bu muben tavsiye vereyim okuyun okulunuzu(başarılı bir şekilde iş imkani olan meslekler veya kendinizi gelistirebileceginiz meslek) yok okumak istemiyorsaniz ustasi olacaganiz kidem kazanacaginiz bir iş yerinde calisin ekmeginize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?