Onaylı Üye
Agalar çok fazla bütçem yok taksitle almayı düşünüyorum ips panel ve gysnc olması lazım yardımcı olurmusunuz
Kuzen valo da 220 aliyom minimum240 Hz monitör çok abartı değil mi hocam sistemin o hzyi vermezse hiç bir anlamı kalmıyor bence 180 160 arası seçeneklere yönel artı olarak kısıtlı bühçeden bahsediyorsun.
Model ne kirvemsureis al öneririm ben monsterın monütörünü kulanıyorum ve bunlar 265 hz çıkıyor
Kuzen sahibinden e baktım 1 k altına koyuyorlar ben peşin almicamkiknk bütçen azsa ikinci el bak bence
hocam istediğiniz markalardcan belki öneremem ama VG258QM yüzde yüz öneririm harika bir monitör uzun suredir kullanıyorum sorunu yok ( 280 hz)Kuzen valo da 220 aliyom minimum
Cs de 170-200 arasida ilerde bir işlemci ile duzelcek durumlar bunlar ileriye yönelik alıyorum
kzuen dalgamı geciyorsun yeni uyandım dedim ilk yanlış görüyorum ama 8-9 liralık bir monitör yerine 18k lık bir monitör önermenASUS ROG Swift 360Hz PG259QNR 24.5¨ 1ms 360Hz G-Sync IPS Full HD Gaming Monitör bence bunu al 240 hz vereceğin paraya bu daha iyi