Depo 25.03.2018 Site ve Loader Güncellemesi

Yeni Temayı ve Siteyi Nasıl Buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    1,014
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Yeni tema güzel aydınlık olmuş, başarılarınızın devamını dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gecenin bi vaktı sitemi gücellenir ya :d gözlerim alışmış bi giriyim dedim bembeyaz kör oluyodum :D HAYIRLI OLSUN ...

Üye
8 HİZMET YILI
*Yeni Temaya Geçiş Yapıldı. ( Yakın Zaman İçinde Dark Tema Gelecektir.)

*Xenforo 2.0 a Geçildi.

*Üye Grupları Düzenlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5217Ekli dosyayı görüntüle 5218

*Konu Ön Ekleri Eklenip Düzenlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5214Ekli dosyayı görüntüle 5215Ekli dosyayı görüntüle 5216

*Alt Yapı Geliştirildi. Anlık 5-10K Üye Girişinde Dahi Sitede Bağlantı Kopması Gibi Durumlar Olmayacak.

*Hile Statüs Güncellendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5213

*Onay Sisteminde Olan Hatalar Giderildi. Çalışmalar Devam Ediyor. Yeni Loader Yolda :)
harika olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık ♥ MEMOYHACKERS ♥ SEVİLİYORSUNUZ SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ ♥☻♥

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ikinci hile kaldırıldımı .karşı takımı görme ve otomatik target olan hile yok .yardımcı olabilecek var mı

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
niDpNl.png

Beyler oyundan çıkarken böyle bir hata alıyorum neden?Şifremi değiştirdim oyunu sildim setuptan yükledim C yi formatladım yine aynı yardımcı olabilecek biri var mı?
yerel bir pc kullanıyorsan (internet cafede falan) güvenliğin için giriş bilgilerini temizle dep duru. kendi şahsi bilgisayarından giripduruysan, sıkıntı yok quit game de çık. Ammma başka bilgisayardan giripduruysan clear login data deki senin accountla giremesinler girişte şifre sorsun manasında :)

Üye
8 HİZMET YILI
yerel bir pc kullanıyorsan (internet cafede falan) güvenliğin için giriş bilgilerini temizle dep duru. kendi şahsi bilgisayarından giripduruysan, sıkıntı yok quit game de çık. Ammma başka bilgisayardan giripduruysan clear login data deki senin accountla giremesinler girişte şifre sorsun manasında :)
kendi pc imde oynuyorum sürekli ama dünden beri böyle oldu öncesinde böyle bir sorun yoktu direk çıkışa confirm diyordum.Sıkıntı çıkarır mı bu durum

Üye
8 HİZMET YILI
Please check the spam folder, which may fall into the Mail's Spam folder.

please help me for this guys.

Üye
8 HİZMET YILI
benim loader degismedi
yeniden indiriyimi

ya bide ben hileyi yeniden indirmek icin neden bu kadar cok beklıyorum indirme yavas ise dns ayarını otomatik yapın dıyor onuda bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...