harika olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık ♥ MEMOYHACKERS ♥ SEVİLİYORSUNUZ SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ ♥☻♥*Yeni Temaya Geçiş Yapıldı. ( Yakın Zaman İçinde Dark Tema Gelecektir.)
*Xenforo 2.0 a Geçildi.
*Üye Grupları Düzenlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5217Ekli dosyayı görüntüle 5218
*Konu Ön Ekleri Eklenip Düzenlendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5214Ekli dosyayı görüntüle 5215Ekli dosyayı görüntüle 5216
*Alt Yapı Geliştirildi. Anlık 5-10K Üye Girişinde Dahi Sitede Bağlantı Kopması Gibi Durumlar Olmayacak.
*Hile Statüs Güncellendi.
Ekli dosyayı görüntüle 5213
*Onay Sisteminde Olan Hatalar Giderildi. Çalışmalar Devam Ediyor. Yeni Loader Yolda![]()
yerel bir pc kullanıyorsan (internet cafede falan) güvenliğin için giriş bilgilerini temizle dep duru. kendi şahsi bilgisayarından giripduruysan, sıkıntı yok quit game de çık. Ammma başka bilgisayardan giripduruysan clear login data deki senin accountla giremesinler girişte şifre sorsun manasında![]()
Beyler oyundan çıkarken böyle bir hata alıyorum neden?Şifremi değiştirdim oyunu sildim setuptan yükledim C yi formatladım yine aynı yardımcı olabilecek biri var mı?
kendi pc imde oynuyorum sürekli ama dünden beri böyle oldu öncesinde böyle bir sorun yoktu direk çıkışa confirm diyordum.Sıkıntı çıkarır mı bu durumyerel bir pc kullanıyorsan (internet cafede falan) güvenliğin için giriş bilgilerini temizle dep duru. kendi şahsi bilgisayarından giripduruysan, sıkıntı yok quit game de çık. Ammma başka bilgisayardan giripduruysan clear login data deki senin accountla giremesinler girişte şifre sorsun manasında![]()
benim loader degismedi
yeniden indiriyimi