25-30 bin TL arası bilgisayar önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
25-30 bin TL arası bütçem var, monitörsüz bilgisayar önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz Intel işlemcili bilgisayarlar olursa daha iyi olur. Bana AMD fazla güven vermiyor, teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
istopyadan hazir sistem alma knk

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kendin toplama kanka yt kanalları indirimli sistem topluyor ordan almanı öneririm daha uyguna geliyor

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Daha önce AMD tarafında bir ekran kartı kullandınız mı? AMD'nin güven vermeme sebebi nedir? AMD oldukça iyi işler başardı. RX6000 ve sonrası serilerinde sorunun neredeyse az olduğunu söyleyebilirim ki teknoloji şans işi zaten. Sorun yaşayacak olduktan sonra NVIDIA kartta da sorun yaşarsın. NVIDIA kartların sorunsuz, kusursuz kartlar olduğunu söyleyebilmemiz mümkün değil.

İşin VRAM olayına gelecek olursak da VRAM ciddi anlamda sıkıntı olmaya başladı. NVIDIA tarafında bu bütçede muhtemelen 8GB VRAM'li bir ekran kartlı sistem dizersin. 8GB VRAM'de bir süre sonra 1080p için zaten sorun. Kaldı ki son çıkan oyunların optimizasyonları aşırı kötü ve oyunu Ultra ayarlarda oynamak istersen 8GB VRAM'le oynayabilmen pek mümkün değil. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

AMD'nin kronik sorunlu kartları illaki var, yok değil. Onları da zaten önermiyoruz, almamanızı tavsiye ediyoruz da RX6000 ve sonrası için AMD'ye bir fırsat verebilirsin ve AMD'nin Ryzen işlemcileri de gerçekten çok iyi. Hayatında AMD'nin FX işlemci serisini, RX570, RX580 gibi kartlar kullanıp AMD hakkında genelleme yapanlara aldırış etmemeni tavsiye ederim. FX işlemci serisinin kronik ısınma sorunu var, RX500 serisi de kronik sorunlu. WatMan hatası adamı yıldırır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha önce AMD tarafında bir ekran kartı kullandınız mı? AMD'nin güven vermeme sebebi nedir? AMD oldukça iyi işler başardı. RX6000 ve sonrası serilerinde sorunun neredeyse az olduğunu söyleyebilirim ki teknoloji şans işi zaten. Sorun yaşayacak olduktan sonra NVIDIA kartta da sorun yaşarsın. NVIDIA kartların sorunsuz, kusursuz kartlar olduğunu söyleyebilmemiz mümkün değil.

İşin VRAM olayına gelecek olursak da VRAM ciddi anlamda sıkıntı olmaya başladı. NVIDIA tarafında bu bütçede muhtemelen 8GB VRAM'li bir ekran kartlı sistem dizersin. 8GB VRAM'de bir süre sonra 1080p için zaten sorun. Kaldı ki son çıkan oyunların optimizasyonları aşırı kötü ve oyunu Ultra ayarlarda oynamak istersen 8GB VRAM'le oynayabilmen pek mümkün değil. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

AMD'nin kronik sorunlu kartları illaki var, yok değil. Onları da zaten önermiyoruz, almamanızı tavsiye ediyoruz da RX6000 ve sonrası için AMD'ye bir fırsat verebilirsin ve AMD'nin Ryzen işlemcileri de gerçekten çok iyi. Hayatında AMD'nin FX işlemci serisini, RX570, RX580 gibi kartlar kullanıp AMD hakkında genelleme yapanlara aldırış etmemeni tavsiye ederim. FX işlemci serisinin kronik ısınma sorunu var, RX500 serisi de kronik sorunlu. WatMan hatası adamı yıldırır.

İşlemciden bahsediyor bence. NVIDIA aldığıma pişman oldum, keşke AMD alsaydım. Arkadaş henüz kesinleştirmediyse kararını AMD öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İşlemciden bahsediyor bence. NVIDIA aldığıma pişman oldum keşke AMD alsaydım. Arkadaş henüz kesinleştirmediyse kararını AMD öneririm.
nvidia dan nasıl pişman olabildin knk 20. sahibi filanmiydın kartın , işlemci ve ekran kartından bahsediyorum AMD pek güven vermiyor çünkü yakınımda ve izledigim yanyıncılarda amd işlemci kullananlar hiç memnun degiller

Üye
3 HİZMET YILI
İtopyadan bulabildiğin indirimli ürünler ve bazı YouTuberların paylaştığı indirimli hazır kasaları karşılaştırarak en uygununu bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İtopyadan bulabildiğin indirimli ürünler ve bazı YouTuberların paylaştığı indirimli hazır kasaları karşılaştırarak en uygununu bulabilirsin
itopya çok kazık aynı ürün başka sitede 2k daha ucuza geliyor ordan birşey alacagımı sanmıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
30 bin liralık tüm her şeyde işini görecek bir pc atıyorum sana güle güle kullanabilirsin buyur özellik açısından dolu bir pc intel istediğin için o tabanlı özellikli sistem atıyorum normalde amd tabanlı atardım isteğine göre bu şekilde bir pc ideal diye düşünüyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kendin toplama kanka biraz izle youtube videolar ve kılavuzlar daha iyi, sonra hazır satın alın

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nvidia dan nasıl pişman olabildin knk 20. sahibi filanmiydın kartın , işlemci ve ekran kartından bahsediyorum AMD pek güven vermiyor çünkü yakınımda ve izledigim yanyıncılarda amd işlemci kullananlar hiç memnun degiller
İlk sahibiyim, 3060 TI var Warzone 2 oynuyorum ben 100-110 fps aralıklarında oynarken bunun rakibi RX 6700 XT sahibi yayıncı(üstelik yayın veriyor o kartla ona rağmen benden yüksek)150-170 fps aralıklarında oynuyor. Tecrübe etmemişsin daha, al bakiyim bi NVIDIA kart görelim :kekw:
Ek olarak NVIDIA DLSS seçeneği FSR 2.0'a göre daha kötü görüntü kalitesi veriyor. Keşke AMD alsaydım...

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI

FX 6300 işlemcimi 10 sene kullandım üstelik Extreme overclock lu haliyle kronik ısınma sorunu yoktu, Sapphire RX 580 8 GB Special Edition 4-5 yıl kullandım en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım, tek katıldığım nokta WattMan hatası vardı son güncellemelerde oda azaldı.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
itopyadan hazır sistem alma bence
daha pahalıya geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
monster abra a7 öneriyorum hem ekran kartı hem ram performansı çok iyi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İşlemciden bahsediyor bence. NVIDIA aldığıma pişman oldum, keşke AMD alsaydım. Arkadaş henüz kesinleştirmediyse kararını AMD öneririm.

İşlemciden bahsediyorsa da FX serisi sorunlu zaten. Ryzen serisinde ciddi iyileştirmeler yapılmış.

FX 6300 işlemcimi 10 sene kullandım üstelik Extreme overclock lu haliyle kronik ısınma sorunu yoktu, Sapphire RX 580 8 GB Special Edition 4-5 yıl kullandım en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım, tek katıldığım nokta WattMan hatası vardı son güncellemelerde oda azaldı.

Şanslıymışsınız, genel olarak kullanıcıları bu sorunlardan müzdarip.

Keşke AMD alsaydım.

AMD'nin RX6000 ve sonrası kartları gerçekten daha iyi. Ucuz olmasının yanı sıra VRAM avantajı da var.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İlk sahibiyim, 3060 TI var Warzone 2 oynuyorum ben 100-110 fps aralıklarında oynarken bunun rakibi RX 6700 XT sahibi yayıncı(üstelik yayın veriyor o kartla ona rağmen benden yüksek)150-170 fps aralıklarında oynuyor. Tecrübe etmemişsin daha, al bakiyim bi NVIDIA kart görelim :kekw:
Ek olarak NVIDIA DLSS seçeneği FSR 2.0'a göre daha kötü görüntü kalitesi veriyor. Keşke AMD alsaydım...

şuan ki kullandıgım bilgisayarda rtx 2070 var zaten bundan gayet memnunum ama bu bilgisayarı kardeşime verecegim için yeni bilgisayar alıyorum ayrıca cok yakın arkadaşım amd işlemcisini 2 kere geri yollamak zorunda kaldı 2 hafta kullanıp oyüzden güven vermiyor dedigim gibi ekran kartını bilemem ama bundan dolayı soguk bakyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...