- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
@berkant1286 arkadaşınız AMD'nin hangi işlemcisini kullanıyordu, hatırlıyor musunuz?
Ryzen 7 ya 5000 serisindendi ama hangisi tam hatırlamıyorum ilk aldıgında fabrika hatası varmış bilgisayar açılır açılmaz 80 derece üstü olup mavi ekran veriyordu geri yolladı bizim hatamız diyip 0 yolladılar sonra oda sıvı sogutma kullanmasına ragmen ısınmaya başladı onuda geri yolladı tamir edip gonderdiler bir sorunu yok suan ama bu beni tedirgin ediyor@berkant1286 arkadaşınız AMD'nin hangi işlemcisini kullanıyordu, hatırlıyor musunuz?
Ryzen 7 ve 5 serisinin mavi ekran verdirmesi için 95 dereceye çıkması gerekiyor.Ryzen 7 ya 5000 serisindendi ama hangisi tam hatırlamıyorum ilk aldıgında fabrika hatası varmış bilgisayar açılır açılmaz 80 derece üstü olup mavi ekran veriyordu geri yolladı bizim hatamız diyip 0 yolladılar sonra oda sıvı sogutma kullanmasına ragmen ısınmaya başladı onuda geri yolladı tamir edip gonderdiler bir sorunu yok suan ama bu beni tedirgin ediyor
gözümle gördügümemi inanayım kankam bilgisayar açıldıgında 80 dereceyle başlıyor 87 88 derece mavi ekran veriyordu ki zaten 80 dereceyle başlaması bile sadece açılışta sıkıntısı oldugunu gosteriyordu ben burda amd kötü demiyorum başıma gelir ugrasamam diyorum 1,5 ay sürdü burdaki süreç yenisini göndermeleri gönderileninde bozuk cıkması tamir olması vsRyzen 7 ve 5 serisinin mavi ekran verdirmesi için 95 dereceye çıkması gerekiyor.
ya ben o ekran kartlarına güvenmiyorum şahsen bi sorunu olan kartları kullanıyorlar sitenin ismini vermiyeyim problem yaşamıştım ekran kartı konusunda kendimiz toplamak daha güvenli ve iyi en azından sorun çıkan parçayı bulup iade etmek daha kolayhazır sistem daha uyguna gelmiyormu bi ekran kartı 15 20k ztn