cg 250 cc mi çok duyuyom şu sıra
valla bende öyle düşündüm nk 250 yi de sorguladım fena motor değil başlangıç olarak ama bilemedim kullanan falan varmı acaba?CF 250 NK, eğer bütçen yetiyorsa CB 250 R.
kanka mt-25 250 cc lerde en iyisi çift silindir falan ama 220bin tl fiyat fln çekiyolar efsane pahalı özellikle yamaha aşırı pahalı neden bilmiyorum suzuki kadar kaliteli de değilaklıma direkt mt25 geliyor çok hayrınıyım ve tavsiye ederim.
kanka bu motoru cok popüler gidişinden yol tutuşundan falan mı bilmiyorum ama görüntüsünü beğenmiyorum kullanımı nasıl hiç bilmiyorum açıkcası çokmu güzel kullanması hızı falan ?CG 250 var bende kanka gayet memnunum düşünmeden al
Başlangıç için gayet ideal bi motor. Eğer racing istiyorsan 250 SR'a da bakabilirsin. CF Moto'da parça sorunu yaşayabilirsin. Korumalık kullanman çok önemli. Hondada ise böyle bir durum yok. Parçası çok ustası çok. Fakat pahalı. 250 cc bandında önem vermen gereken şey yakıt ve sürüş keyfi. Eğer hızlanmasına ve top speed'e takılırsan R25 veya MT 25'e yönelmen gerekir. Bunların farkı ise çift silindir olmaları. Büçene göre hareket etmen lazım. Burdaki amaç yüksek cc motorlara alıştırma ise CF Moto'nun 250 cclerinden görüntüsü hoşuna gideni seçebilirsin, alıştıktan sonra değiştirirsin. Ama benim tecrübem var A ehliyeti beklerken seri birşey istiyorum diyorsan R25 veya MT 25 öneri. Esas olay ise bütçe.valla bende öyle düşündüm nk 250 yi de sorguladım fena motor değil başlangıç olarak ama bilemedim kullanan falan varmı acaba?
sağol hocam. açıkcası cf moto nk250 düşünüyorum ozmn şmdilik fiyat performans olarak ama bakalım. dışarıdan da araştırdım ama herhangi bir sorunu oldugunu söylemedilerBaşlangıç için gayet ideal bi motor. Eğer racing istiyorsan 250 SR'a da bakabilirsin. CF Moto'da parça sorunu yaşayabilirsin. Korumalık kullanman çok önemli. Hondada ise böyle bir durum yok. Parçası çok ustası çok. Fakat pahalı. 250 cc bandında önem vermen gereken şey yakıt ve sürüş keyfi. Eğer hızlanmasına ve top speed'e takılırsan R25 veya MT 25'e yönelmen gerekir. Bunların farkı ise çift silindir olmaları. Büçene göre hareket etmen lazım. Burdaki amaç yüksek cc motorlara alıştırma ise CF Moto'nun 250 cclerinden görüntüsü hoşuna gideni seçebilirsin, alıştıktan sonra değiştirirsin. Ama benim tecrübem var A ehliyeti beklerken seri birşey istiyorum diyorsan R25 veya MT 25 öneri. Esas olay ise bütçe.